Priopćenje predsjednika stranke LiPO, Milinović: „Neću ništa govoriti o Paji Brkljačiću, prosudite sami „

Na adresu portala zaprimili smo priopćenje župana ličko-senjskog i predsjednika stranke LiPO dr. Darka Milinovića. Prenosimo ga u cijelosti.

Pajo Brkljačić navodi… „Osjećam ljudsku i moralnu obvezu reagirati na ne primjereno i zlonamjerno iskorištavanje udruga proisteklih iz Domovinskog rata u dnevno političke svrhe od strane predsjednika stranke LiPO gospodina Darka Milinovića i njihovog kandidata za gradonačelnika, gospodina Nikole Šimunića“.

Nastavak ispod oglasa

Ako se s vama, gospodine Brkljačić, možda može manipulirati, siguran sam da s onima koji su dali potporu Nikoli Šimuniću, ne može nitko, ali baš nitko manipulirati, ne vrijeđajte ih. Dužan sam čitateljima pokazati, pa neka prosude sami, o kakvoj ljudskoj i moralnoj veličini se radi, koja je donedavno davala potpore u ime udruga, upravo ono što danas osuđuje uz napomenu da ni jedna udruga nije dala potporu Nikoli Šimuniću nego su dali potporu u svoje osobno ime. Pa kada već mene spominjete, ničim izazvan jer moji prijatelji i prijatelji oca Nikole Šimunića došli su osobno dati podršku Nikoli Šimuniću, a to što su neki od njih i predsjednici udruga ne znači da su to dali u ime udruga i to u priopćenju vrlo jasno piše. Zanimljivo je kako vas sada od jednom smeta kada ti dečki (još jednom napominjem, ne u ime udruga nego u svoje osobno ime) daju svoju potporu Nikoli Šimuniću, Nikoli Šimuniću čiji su otac i majka dragovoljaci Domovinskog rata pa je i to, pored ostalih kvaliteta Nikole Šimunića bio jedan od razloga njihove potpore. Da vas podsjetim da ste vi ne tako davno davali potporu u ime udruga i HDZ-u i meni osobno, tada vas to nije smetalo. Ako lažem ja slobodno pogledajte članke, gdje moralnoj vertikali, Paji Brkljačiću to tada, ne da nije smetalo već se ponosio s tim. Dragi čitatelji ima jedan mali detalj koji vam zapravo otkriva sve. Tada sam ja bio predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije, a danas nisam. Samo je to razlog priopćenja Paje Brkljačića spominjući mene ničim izazvan. I na kraju gospodine Brkljačić, kada budem predstavljao svoj program, isto tako, samo puno više, biti će domovinskih legendi, pa već sada napišite priopćenje kao ovo sramno jučerašnje. Pogledajte članak objavljen 27.ožujka 2017. godine pod nazivom „Današnjim skupom zagarantirana pobjeda Kolića, Milinovića i HDZ-a“. Zašto tada, gospodine Brkljačiću niste osudili sami sebe i taj čin.  Članak objavljen 15.svibnja 2013. „Udruge iz Domovinskog rata prozvale Karla Starčevića da je lažni branitelj“  u kojem se u ime udruga daje potpora HDZ-u, zašto tada, gospodine Brkljačiću niste osudili sami sebe i taj čin. Ima bezbroj takvih članaka. Dragi čitatelji, valjda vam je sada jasno o čemu se tu radi. Ima jedna pjesma za takve… „kako vjetar puše“.

L.O.