Priopćenje Stožera zimske službe Grada Gospića

0

Obzirom najave mogućih novih obilnijih snježnih oborina na našem području na temelju prognoza vremena i trenutnih vremenskih uvjeta, a u vidu aktivnosti na održavanju prometnica i javno prometnih površina na području Grada u zimskim uvjetima , dana 16. siječnja održan je redoviti sastanak Stožera zimske službe Grada Gospića sa svim subjektima neposredno uključenim u rad Stožer.

Sa sastanka Stožera upućeno je priopćenje građanima da za vrijeme padanja snijega, radi omogućavanja uklanjanja snijega ne parkiraju vozila na kolnicima i nogostupima glavnih prometnica, odnosno da ne kreću sa svojim vozilima ukoliko to doista ne moraju kako bi olakšali rad zimske službe.

Oglas

Ujedno se apelira na vlasnike i korisnike uličnih lokala i kioska da očiste snijeg s pločnika ispred svojih objekata, te da je radi  sigurnosti prometa na cesti  zabranjeno odlagati i bacati snijeg na prometnice.

Za sve eventualne probleme i informacije građani se mogu obratiti dežurnom operativnom centru na telefonski broj: 053/575-206.

 

 

 Načelnik stožera

   Ivan Biljan, dipl. ing.