Priopćenje Tomislava Zrinskog (SDP)

Poštovani građani Ličko-senjske županije,

postoje teme koje su važne za razvoj naše županije, kao što su brojna gospodarska pitanja.

Nastavak ispod oglasa

Vremenski tempiran i smišljeni Prijedlog  vladajućih za dopunom Dnevnog reda svakako je nešto  što do sada nije viđeno u posljednje vrijeme u radu Županijske skupštine i predstavlja korak unazad kad je u pitanju djelovanje ovog predstavničkog  tijela. Pogotovo ako se zna da je točka dopune Dnevnog reda bila pripremljena dva dana prije županijske skupštine,a istu nismo dobili na klupe.

Zašto korak unazad, zato jer donošenjem potpore o davanju potpore Inicijativi za obitelj  smatramo nepotrebnim budući da pokazivanje mišića na ovoj temi  i u  predstavničkom tijelu, županijskoj skupštini ,ne vodi poboljšanju socijalnog statusa naših građana, niti poboljšava gospodarsku situaciju u Županiji, a naročito ovom potporom neće doći do otvaranja novih radnih mjesta već naprotiv do novih društvenih podjela   koje ne podupire SDP.

Ne vidimo razloga da Županijska skupština donosi ili podupire bilo čiju inicijativu, i da donosi zaključak iz djelokruga za koji nije nadležna.

Zbog toga klub članova SDP-a, zbog izvanrednog nametanja ove teme u Dnevni red, a sada upravo u  znak potpore manjini koja ima drugačije poglede na aktualna društvena zbivanja nismo željeli  sudjelovati u postupcima koji unaprijed uskraćuju prava, te iste manjine i nismo sudjelovali u radu  županijske skupštine.

S poštovanje,

Klub članova SDP-a županijske

                           skupštine Ličko-senjske županije

     Tomislav Zrinski