Priopćenje Županijskog stožera civilne zaštite Ličko-senjske županije

U dogovoru s Ravnateljstvom civilne zaštite MUP-a RH, od ponedjeljka 11. travnja 2022. Prihvatni centar za izbjeglice iz Ukrajine u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani u Gospiću organizirat će se na način da se svim dosadašnjim korisnicima sportskih aktivnosti omogući korištenje parketa i tri svlačionice u Gradsko-školskoj sportskoj dvorani.

Gradsko-školska sportska dvorana u Gospiću drukčijom organizacijom korištenja i dalje će služiti za prihvat izbjeglica iz Ukrajine, kao i za njihovo evidentiranje, osnovnu zdravstvenu zaštitu te daljnje upućivanje na trajni smještaj na području Ličko-senjske županije.

Nastavak ispod oglasa

Ovim putem obavještavamo sve škole čiji učenici i studenti koriste Gradsko-školsku sportsku dvoranu za izvođenje nastave TZK-a kao i sve sportske klubove koji su pod ugovorom s OŠ dr. Jure Turića, da će od ponedjeljka 11. travnja 2022. godine moći koristiti sportsku dvoranu za treninge i službene utakmice prema rasporedu i satnici koju su imali do 5. ožujka 2022. godine uz napomenu da će se za iste koristiti sporedni ulazi u dvoranu, dok će se ograđeni dio parkirališta ispred dvorane koristiti samo za potrebe žurnih službi Prihvatnog centra za izbjeglice iz Ukrajine.

ŽUPANIJSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE