Pristupačne cijene: U listopadu posjetite Plitvice za 50 kuna

“Tjedan odmora vrijedan”  akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice koja će se održati u tjednu od 16. do 25. listopada 2020. godine te koja za cilj ima poticanje domaćih putovanja te podizanje razine turističke aktivnosti u razdoblju izvan ljetnih mjeseci. Kroz akciju „Tjedan odmora vrijedan“ omogućit će se građanima Hrvatske i svima zainteresiranima da posjete i upoznaju različite dijelove Hrvatske po 50 posto nižim cijenama na brojne turističke usluge; od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

NP Plitvička jezera tijekom tog će razdoblja spustiti cijenu ulaznice na 50 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu, dok je redovna cijena tijekom listopada za posjet Plitvicama 180 kuna za odrasle, a za djecu 50 kuna.

Nastavak ispod oglasa

Broj posjetitelja bit će ograničen zbog epidemioloških mjera, a već je sad dosta karata za to razdoblje prodano, što se može vidjeti odlaskom na njihovu web stranicu, u dijelu kupovine karata.

Osim karata NP Plitvička jezera pripremio je promo ponudu i za druge usluge, a sve to možete pogledati na linku – https://np-plitvicka-jezera.hr/tjedan-odmora-vrijedan-2020/.

L.O.