U Kuglani Otočac sinoć je u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Otočca održana svečanost dodjele priznanja najboljim sportašicama i sportašima Grada Otočca za sportska dostignuća u 2021. godini.

Najbolja sportašica Grada Otočca u 2021. godini bila je Mihaela Pleša, članica Ženskog košarkaškog kluba „Otočac“, dok je
najbolji sportaš Matija Ostović, član Malonogometnog kluba „Otočac“. Sportska nada u ženskoj konkurenciji je Klara Markanjević, članica Boksačkog kluba „Otočac“. Sportska nada u muškoj konkurenciji je Gabrijel Janjatović, član Kuglačkog kluba „Velebit“.

Za posebne sportske uspjehe priznanje je dodijeljeno članu Šahovskog kluba Gacka Mariju Kranjčeviću, a za doprinos razvoju sporta u Otočcu posebno priznanje dobio je tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač. Priznanja laureatima je podijelio gradonačelnik Grada Otočca Goran Bukovac i kao posebni gosti na ovoj dodjeli bili su tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač i predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije Milan Radošević.

L. O./Z. B.