Priznanje za umirovljenje

Skupština Udruženja obrtnika Gospić pod predsjedavanjem Ružice Maras  na prijedlog Upravnog odbora, prihvatila je rebalans i sva izvješća vezana za 2022. godinu. Tijekom Skupštine upriličena je i svečanost uručivanja prigodnih priznanja. Među njima je priznanje dužnosniku sustava HOK, trgovcu Olimani Dželilu, široj javnosti poznat po obrtu „Zagi“ za preko 40 godina rada u obrtništvu te zasluženo umirovljenje. 

U nastavku sjednice predsjednik Obrtničke komore Ličko senjske županije, Joso Vrkljan, uručio je prigodno priznanje Hrvataske obrtničke komore u ime predsjednika Dragutina Ranogajca predsjednici Udruženja obrtnika Gospić povodom 25 godina rada.

Nastavak ispod oglasa

Zahvaljujući na priznanju predsjedavajuća Ružica Maras je istakla da okupljaju bliže 350 obrtnika koji posluju u otežanim uvjetima i za koje su  u tijeku Corone ishodovane brojne olakšice kod lokalne uprave i samouprave. U prigodnoj riječi nagrađeni Olomani Dželil je istaknuo zadovoljstvo sudjelovanjem u radu tijela komorskog sustava proteklih dvadesetak godina kao i izrazio uvjerenje da će se za njegove njegovi naslejdnici tradicjskog obrta naći svoje mjesto u komorskom sustavu. 

Čestitajući na jubileju predsjednik OK LSŽ, Joso Vrkljan upoznao je, uz ostalo,  nazočne s izmjenama Zakona o obrtu i predviđenom reorganizacijom komorskog sustava koji će i dalje ostati prepoznatljivi dio predstavljanja i zastupanja interesa hrvatskih obrtnika.

L.O.