Prodavao tuđe automobile

Policijski službenici Policijske postaje Otočac i Policijske postaje Gospić u suradnji s policijskim službenicima VI. Policijske postaje Novi Zagreb dovršili su kriminalistička istraživanja nad 30-godišnjakom iz Zadra zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela prijevare, krivotvorenja isprava i ovjeravanje neistinitog sadržaja. Majstor je došao na originalnu ideju i prodavao tuđe automobile.


Zagrepčanin se sumnjiči da je 7. travnja 2021. godine u Zagrebu iznajmio osobni automobil zagrebačke registracijske oznake u vlasništvu 43-godišnjaka iz Zagreba, nakon čega je vlastoručno ispunio ugovor o kupoprodaji tog automobila i krivotvorio potpis vlasnika temeljem čega je prepisao automobil na svoje ime, a potom ga prodao.

Nadalje se sumnjiči da je tijekom srpnja 2021. godine od 58-godišnjaka iz Otočca iznajmio čak tri osobna automobila, a scenario prevare bio je poznt: vlastoručno je ispunio ugovor o kupoprodaji tih automobila, krivotvorio potpis vlasnika temeljem čega je prepisao automobile na svoje ime i prodao ih.

Nastavak ispod oglasa

Nesavjesni „prodavač“ je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznene prijave dostavljene su nadležnom državnom odvjetništvu.

L. O.