Produljen rok prijava izlagača za manifestaciju „Naše blago“ u Udbini

OPG-i, udruge i ljubitelji tradicijske Like  održat u Udbini u subotu, 26. svibnja manifestaciju pod nazivom „Naše blago“. Ovaj cjelodnevni događaj bit će  izložba domaćih životinja, domaćih proizvoda poput meda, rakija i sira, a nudit će se i veliki izbor autohtonih i kvalitetnih namirnica. „Naše blago“ uveličat će svojim nastupima i brojni  KUD-ovi.

Organizator ove atraktivne manifestacije je Općina Udbina koja želi na ovaj način dati svoj doprinos  očuvanju tradicije ovog dijela Like i blagodati sela, kao i valoriziranje dijela njegovih vrijednosti. Područje Udbine i  Like zadnjih se godina sve više ističe kao područje čije su mnoge vrijednosti godinama bile pomalo zapostavljene pa je ovo prigoda da bi se javnosti prezentirao dio posebnosti ovoga kraja. Posjetiteljima će se pružiti priliku da kupe ili kušaju kvalitetne, domaće proizvode. Program  će voditi poznati radijski i TV voditelj Davor Dretar Drele, a na kraju cjelokupne manifestacije popularni Mate Bulić će održati koncert.

Nastavak ispod oglasa

Progam manifestacije „Naše blago“:

-9 sati – izložba životinja

-13 sati– igre za najmlađe (skakanje u vrećama, utrka s jajima, skok u dalj )

-14 sati– nastup KUD-ova

-18 sati– koncert Mate Bulića

Manifestacije će se održati na središnjem trgu u Udbini, a rok za prijave izlagača produljen je do konca sljedećeg tjedna.

M.S.