PROGLAS SVIM DRŽAVLJANIMA REPUBLIKE HRVATSKE – Uključite se u nadgledanje referenduma o ulasku u EU

Pozivamo sve državljane RH da se uključe u nezavisnu akciju nadziranja referenduma o ulasku u EU. Prisiljeni smo sami preuzeti nadziranje jer se GONG pokazao nevjerodostojnim. Mnogo je razloga koji upućuju na nevjerodostojnost GONG-a:

Na svim dosadašnjim izborima glasovao je velik broj nepostojećih birača. GONG, udrugu koja je zadužena za izbore i referendum o ulasku Hrvatske u Europsku Uniju, izravno sufinanciraju Vlada Republike Hrvatske , Europska Komisija te iste one političke elite koje nas bez objašnjenja  i javne rasprave  na silu uvlače u Europsku Uniju. Još uvijek  ne postoji legitiman i precizan popis državljanina koji mogu birati u Republici Hrvatskoj ?!

Ne možemo više živjeti u ovakvom kaosu!!!

Sada imamo priliku doprinijeti pravdi te napokon uzeti stvari u svoje ruke. Aktivirajmo se zajedno! Pozovite sve zainteresirane na sudjelovanje u ovim važnim demokratskim procesima koji imaju izravan ili neizravan utjecaj na sve nas.

Postoji nekolicina hrvatskih organizacija (“Hrvati Organizirano Nadziru Izbore”, „Građanska solidarnost“, “I mene se pita” i dr.) koji imaju spreman plan nadziranja.

Za kvalitetno nadziranje potrebno nam je više tisuća ljudi, dobrovoljaca diljem Hrvatske. Zato je iznimno važno da se svi odazovete i pozovete druge.

Nemojmo dopustiti nove manipulacije našim demokratskim biračkim pravom!

 

Organizacija kontrole referenduma plod je interakcije i sinergije nekoliko udruga građana i nezavisnih aktivista diljem Hrvatske, a vremena je jako malo, pa molimo sve osvještene građane RH, da nam se što prije jave našim područnim koordinatorima, zavisno kojoj regiji pripadaju:

 

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA (Jadranka Šipuš)  jsipus.zg@gmail.com

SREDIŠNJA HRVATSKA (Nada Tušak) nadasisak@gmail.com

ZAPADNA HRVATSKA (Tihomir Kraljek)  tihomir.kraljek47@gmail.com

SJEVERNA HRVATSKA (Davor Vikert) davor.vikert@ck.t-com.hr

DALMACIJA (Anita Barišić) anita.bare11@gmail.com

SLAVONIJA I BARANJA (Drago Rubil) drgs57@gmail.com

DIJASPORA/BIH (Romano Sole) romano.sole@gmx.de

 

Informacije možete dobiti i telefonskim putem, a ako ste u Zagrebu, možete se i direktno obratiti na slijedeću adresu:

URED ZA NADGLEDANJE REFERENDUMA (Šubićeva 55, Zagreb): 01 4641-405

Ili putem mobitela kod pokretača ove nezavisne inicijative:

Dubravko Krčmarek : 095 903 57 37  Siniša Krčmarek:  091 197 1972

 

HVALA SVIMA NAMA S LJUBAVLJU !