Program posjeta predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović Ličko-senjskoj županiji

Kako je već bilo najavljeno predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović  narednog tjedna će imati Ured u Ličko-senjskoj županiji. Prema  programu posjeta Predsjednice RH dostavljenog medijima  iz Kabineta župana dr. Darka Milinovića sami čin otvaranja Ureda predsjednice planiran je  u ponedjeljak, 4. rujna u 9.30 h. U dvorištu Županije u Gospiću bit će simbolički podignuta zastava Predsjednice RH, nakon čega će u pratnji domaćina obići svoj novi ured.

Posjet Perušiću planiran je za utorak, 5. rujna od 9.15 h kada će biti upriličeno druženje s građanima u središnjem parku. Predsjednica će istoga dana od 10.40 h boraviti u Senju, a druženje s građanima najavljeno  je na Pavlinskom trgu. Zadnja destinacija planirana za utorak  je Otočac gdje je dolazak Predsjednice  i druženje s građanima najavljeno za 14.20 h ispred zgrade Grada Otočca.

U srijedu, 6. rujna u rasporedu obilaska je Korenica. Od 10 sati najavljeno je druženje s građanima ispred zgrade Općine Plitvička Jezera na Trgu sv. Jurja. Nakon toga Predsjednica će posjetiti Udbinu. Njezin dolazak očekuje se ispred Crkve hrvatskih mučenika u 11.20 h. Gračac je na rasporedu od 13.30 h gdje je planirano druženje s građanima od  ispred zgrade Općine na Trgu Svetog Jurja. U centar Lovinca predsjednica Kolinda Grabar Kitarović dolazi u 14. 20 h. Srijeda će završiti u druženju s građanima Gospića i razgledavanju grada.

Zadnjega dana boravka u Ličko-senjskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar Kitarović će u četvrtak, 7. rujna od 9 h prošetati Gospićem.

L.O.