Projektna radionica: Infrastruktura i strukturni fondovi EU

ZAGREB – Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), uz sudjelovanje Ministarstva zaštite okoliša i prirode i Hrvatskih voda, organiziraju u četvrtak,13. ožujka u Karlovcu s početkom u 10:00 sati radionicu o infrastrukturnim projektima za predstavnike jedinica lokalne samouprave pod nazivom „Korištenje fondova EU za obnovu i izgradnju infrastrukture“.

Cilj radionice je okupiti relevantne sudionike s područja Sisačko-moslavačke, Karlovačke i Ličko-senjske županije kako bi ih detaljnije informirali i konzultirali o mogućnostima su-financiranja infrastrukturnih projekata iz fondova EU. Radionica je zamišljena kao mjesto interakcije nositelja projekata obnove i izgradnje javne infrastrukture i ključnih dionika u nadležnim tijelima kako bi im se pružile relevantne informacije.

Nastavak ispod oglasa

Radionica je organizirana u sklopu partnerskog projekta Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU i UNDP-a „Priprema temelja za korištenje sredstava iz fondova Europske unije: Stvaranje baze projektnih ideja za slabije razvijena područja Republike Hrvatske“.

L.O.