Proslava Sv. Stjepana u Kompolju

Župa Sv. Stjepana mč. – Kompolje, u nedjelju 19. kolovoza slavi svoga suzaštitnika Sv. Stjepana Kralja.

Prije glavne svetkovine bit će trodnevna duhovna priprava: u četvrtak 16. kolovoza u 19,00 sati je Krunica i molitva za duhovna zvanja a potom sv. misa; u petak 17. kolovoza u 19,00 sati je sv. misa i klanjanje, s molitvom za stare, nemoćne i bolesne župljane; u subotu 18. kolovoza u 17,00 sati je vjenčanje pod sv. misom (to je i dan molitve za naše obitelji i mlade) – pjevanje animira VIS “Angelus” iz Gospića. Sva tri dana pola sata prije mise bit će prigoda za sv. ispovijed.

Nastavak ispod oglasa

U nedjelju 19. kolovoza u 10,00 sati je svečana koncelebrirana sv. misa koju predslavi vlč. mr. Marinko Miličević, kancelar biskupije, a pjevanje animira kantautor Antonio Tkalec (Supertalent) iz Varaždina sa svojim ansamblom.

Poslije mise će na prostoru između crkve i “kvartira” biti pučko veselje u tradicionalno dobrom raspoloženju uz Tamburaški sastav “Razbijači čaša” i bogatu ponudu domaće gastronomije (bez kunske ‘astronomije’): fini roštilj, kotlovina, razne pive, dobra vina… – za što se brinu članovi našega lovačkog društva “Vepar”.

Poslije podne u 16,00 sati predviđen je malonogometni turnir na igralištu “Kvartir” – zainteresirani se mogu javiti na tel. 095.9031474.

LO/AK