Prva ovogodišnja izložba u Muzeju

NOVALJA –  U subotu je s početkom u 20 sati otvorena  prva ovogodišnja izložba u Gradskom muzeju Novalja. Radi se o trećoj izložbi Fotokluba Pag pod imenom Ćutin otok svoj.

Sa po nekoliko radova predstavili su se: A. Meštrović, R. Pastorčić, V. Karavanić, V. Fabijanić, V. Denona, E. Šmit, I. Šupraha, I. Suljić, T. Dabo, M. Brajša, T. Maras, A. S. Tomulić, Ž. Jelenski, S. Kerr, N. Maržić te B. Pogorilić. Dakle 16 od sveukupnih 26 članova kluba. Zajednički je stav da je ova treća izložba najbolja od svih te da su članovi kluba kao i sam klub značajno i vidno napredovali u svom radu.

Nastavak ispod oglasa

Ravnateljica muzeja prof. Vesna Denona pozdravila je mnogobrojne goste, a Aldo Meštrović, predsjednik kluba najavio je buduća gostovanja izložbe po ostalim centrima na otoku, a s vremenom i šire.

Zajednički je zaključak prisutnih da izložba fotografija Ćutin otok svoj može predstavljati naš otok i njegovu ljepotu daleko van naših otočnih granica.

Gosti i članovi kluba zadržali su se na prigodnom domjenku organiziranom nakon izložbe i razmijenili fotografska i ostala iskustva.

M.Š.