Foto: Ilustracija

Stožer HDZ-a jučer je počeo sa prikupljanjem potpisa za kandidaturu za načelnike, gradonačelnike i župana na predstojećim lokalnim izborima. Potpisi su se počeli prikupljati u 15 sati, a kako doznajemo iz stožera HDZ-a već u 19 sati sakupljen je dovoljan broj potpisa za gradonačelnika Petra Krmpotića, točnije više od 450 na području grada, dok je za župana Kolića u tom periodu na području županije prikupljeno više od 900 potpisa. Iz HDZ-a ističu kako će se nastaviti s prikupljanjem potpisa i već samim tim nagovijestiti uvjerljivu pobjedu 21.5 na lokalnim izborima.

KRMPOTIĆ – Uvjeren sam u pobjedu i snagu svoje stranke

Upitan za komentar, Petar Krmpotić je kazao da je zadovoljan sa prvim danom prikupljanja potpisa.

– Želim se zahvaliti svima koji su dali svoj potpis za moju kandidaturu. Uvjeren sam u pobjedu. Zahvaljujem svim predsjednicima temeljnih ogranaka, stožeru, članovima i simpatizerima HDZ-a, kazao je Krmpotić.

KOLIĆ – Ovo je snaga HDZ-a i partnera. Kročimo u pobjedu

Kandidat za župana Milan Kolić kazao je da je zadovoljan sa brojem prikupljenih potpisa.

– Ovo je obvezujuće u samo 4 sata skupiti toliko potpisa, više od 900, to govori o snazi HDZ-a. Hvala mojoj stranci. Sada ne samo po anketama, nego i po odlučnošću naših članova i simpatizera kročimo u novu pobjedu, poručio je Kolić.

L.O.