Večeras je u Pučkom otvorenom učilištu M. C. Nehajeva u Senju održan radni sastanak izbornog stožera senjskog HDZ-a, na kojem su prisustvovali kandidat za župana Ličko-senjske županije Ernest Petry, saborska zastupnica Anita Pocrnić Radošević, voditelj izbornog stožera Ličko-senjske županije Ivica Radošević, te njegov zamjenik i državni tajnik Sanjin Rukavina.

Okupljene je na početku pozdravio predsjednik GO HDZ-a grada Senja i kandidat za gradonačelnika grada Senja Jurica Tomljanović, koji je izrazio svoju svesrdnu podršku kandidatu za župana Ernestu Petryu istakavši kako je važno biti iskren i otvoriti stranku članovima kao i onima koji će to tek postati. „Ima mjesta za sve, ne treba se bojati ljudi koji znaju i koji hoće.“ rekao je Tomljanović.

Kandidat za župana Ernest Petry okupljenima je u kratkim crtama predstavio svoj program u kojem je glavni naglasak stavio na povećanje broja radnih mjesta kroz dovođenje novih investitora, kao i gospodarski razvitak cijele županije i povlačenje sredstava kroz EU fondove. „ Vrijeme je da zasučemo rukave i zajedno realiziramo neke projekte koje su od važnog značaja za Ličko-senjsku županiju“ kazao je Ernest Petry u svojem obraćanju.

L.O.