U KIC-u Nikola Tesla u Udbini održan je prošireni radni sastanak OO HDZ-a Udbina na kojem je nazočio kandidat za župana Ličko – senjske županije Ernest Petry.
Na početku sastanka nazočnima se obratio Josip Seuček, predsjednik OO HDZ-a Udbina i novoizabrani načelnik Općine Udbina.
Seuček se u svom govoru osvrnuo na rezultate izbora u prvom krugu te je zahvalio svim stanovnicima općine Udbina koji su dali svoj glas njemu i njegovoj zamjenici Marini Gučanin.
Također, pozvao je sve žitelje općine Udbina da u nedjelju izađu na izbore u što većem broju te podrže kandidata za župana Ernesta Petryja koji jamči stabilnost i razvitak općine Udbina te svih drugih krajeva Ličko-senjske županije.

Kandidat HDZ-a za župana Ličko – senjske županije Ernest Petry u svom je govoru čestitao novoizabranom načelniku Josipu Seučeku te njegovoj zamjenici Marini Gučanin na pobjedi te najavio buduću uspješnu suradnju.

“Uvjeren sam u svoju pobjedu za župana ovu nedjelju i zajedno s vama želim od ponedjeljka graditi bolju, uspješniju i sretniju Ličko-senjsku županiju.
Zajedno s Vladom RH i svim gradonačelnicima i načelnicima općina osigurat ću investicije u svim krajevima naše prelijepe županije.
Zato pozivam sve žitelje da izađu u što većem broju na izbore 30. svibnja i izaberu prosperitetnu županiju, bez podjela, ucjena i pritisaka, županiju u kojoj će svaki stnovnik imati dostojanstven život”.

Nazočne je pozdravio i ravnatelj NP Plitvička jezera Tomislav Kovačević koji je naglasio važnost ovih izbora i koliko je bitno da novi župan bude Ernest Petry.
L.O./HDZ