Ilustracija

U protekla 24 sata policija je evidentirala jedno kazneno djelo, dvije prometne nesreće i jedan prekršaj zlouporabe droga.

Službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom iz Svetog Jurja zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo uništenja ili oštećenja javnih naprava.

Sumnjiči se da je 21. rujna 2020. godine oko 13 sati u Svetom Jurju, upravljajući radnim strojem oštetio betonski stup koji je dio dalekovoda Sveti Juraj-Plješivica, uslijed čega je došlo do prekida dostave električne energije u mjestima Sveti Juraj, Oltari i Zavižan.

 Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Policijski službenici su jučer u Podumu zaustavili 29-godišnjakinju iz Poduma kako upravlja osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake prije stjecanja prava na upravljanje vozilima „B“ kategorije. Ona je isključena iz prometa, a protiv nje će nadležnom sudu biti podnesen optužni prijedlog.

Zlouporaba droga

Policijski službenici Postaje granične policije Donji Lapac su jučer u mjestu Frkašić u redovnoj kontroli prometa zatekli 26-godišnjaka iz Križevaca u nezakonitom posjedovanju 5, grama marihuane, koja je uz potvrdu o oduzimanju predmeta od istog oduzeta, a on je kažnjen novčanom kaznom.

L.o./PULS