Radošević: “Da, g. Petry nesposobni ste i politički nemoralni! “

Reagiranje predsjednika GV Grada Gospića Petra Radoševića prenosimo u cijelosti:

G. Petry, drago mi je da ste na kraju iskreni i da ste sami priznali u svom priopćenju da mijenjate stranke kao čarape.

Nastavak ispod oglasa

Da ste imalo informatički pismeni onda bi znali kako sam došao do informacija koje, a to je moje mišljenje, govore da ste nesposoban direktor.

G. Petry, zbog mišljenja se sudilo u komunizmu, kojeg vi i sada zagovarate.

Pa recimo 2007. godine ulaganja samo u elektromrežu bila su 86 248 904,00 kn, a kada bi tu pridodali i ostala ulaganja dolazimo do iznosa od oko 100 milijuna kuna. G. Petry tako možete dobiti informacije o svim godinama ako upišete u Google: HEP ODS- Godišnje izvješće. Dakle, Google je izvor informacija za koje se vi pitate odakle mi.

Vi sebi umišljate, što je vidljivo iz vašeg priopćenja, nekakvu urotu.

Neki iz vaše stranke s kojima očito niste u dobrim odnosima spominju da su ulaganja u ovoj godini u iznosu od oko 10-ak milijuna kuna. Kada to usporedimo, ispada da ste stvarno nesposobni.

Sa zanimanjem čekamo rezultate ulaganja u 2013. godini.

Kako bi prikrili svoju nesposobnost spominjete svoju obitelj i svoga oca što je ispod svake razine. U svom priopćenju ja ih apsolutno nisam spomenuo. To dovoljno govori o vama da svoju nesposobnost pokušavate sakriti iza zasluga svoga oca.

Kad smo kod toga, sami ste rekli da je vaš otac imao zasluge 90-ih za proces stvaranja Hrvatske države, a taj proces gospođa Pusić je u jednom segmentu okarakterizirala agresijom Hrvatske na BiH.

Dakle, neka hrvatska javnost zna, vi ste sada član stranke koja je indirektno osudila i vašeg oca. Molim vas, ne pozivajte se na Franju Tuđmana jer Vesna Pusić, predsjednica trenutno vaše stranke je optužila prvog hrvatskog predsjednika za agresiju na BiH, a vi podržavate takvu politiku.

To je uistinu sramno. Toliko o vašoj političkoj i moralnoj odgovornosti. Zanimljivo je zašto ste u svom priopćenju izostavili reakciju prema gđi Pusić koja je optužila Hrvatsku za agresiju.

Imate li g. Petry političke hrabrosti i morala osuditi gđu Pusić za tu izjavu?

Ako nemate, jasno je da i vi optužujete svoju državu da je bila agresor.

Predsjednik Gradskog vijeća

 Grada Gospića  

   Petar Radošević