Radovi na zgradi HEP-a u Perušiću kontinuirano napreduju

Povremeno vas izvještavamo o dinamici izgradnje nove stambene zgrade HEP-a u središtu Perušića. Ako je suditi po zadnjim informacijama prispjelim iz Općine Perušić, ovo zdanje podignuto na mjestu nekadašnje ruševne zgrade Ekonomske škole Perušić, napreduje bez zastoja.

Poduzeća „A&M“ iz Vukovara i „TIM-Color“ iz Zagreba još od ljetos intenzivno rade na interijeru, postavljene su instalacije, konstrukcija krovišta i sva stolarije.

Nastavak ispod oglasa

HEP u cijelosti financira projekt ove stambene zgrade s više od 24 milijuna kuna. Nova zgrada ima pet etaža, odnosno četiri kata i podrume. Bit će opremljena s dva lifta i svakako će zadovoljiti sve uvjete jedne ovakve moderne stambene novogradnje. Kako se planira tu će novo mjesto za život naći neki žitelji Gornjeg Kosinja i okolice koji trenutno žive u kućama nad kojima nemaju potpuno vlasništvo, a čije će kuće nestati pod umjetnim jezerom HES Kosinj 2. Zgrada koju već sada zovu „Kosinjka“ bi prema sadašnjoj dinamici radova trebala biti useljiva do sredine naredne godine.

L. O.