Raj na zemlji zove se „Green Valley“ i udaljen je samo par kilometara od Plitvičkih jezera

0

Green Valley sobe i apartmani pružaju osjećaj gostoljubive atmosfere i omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. U Zelenoj dolini na Plitvicama doista je sve funkcionalno i vrhunske je kvalitete tako da se njihove ponude ne bi postidjeli niti najmoderniji privatni kapaciteti diljem Europe. Ono što ima Green Valley, svakako nema Europa: nedirnutu prirodu, besprijekornu čistoću okoliša, floru i fauni kao malo gdje na planetu. Ovaj idealni spoj tradicije i modernoga odlikuje se prestižnim smještajem i svim uslugama. Interijeri i eksterijeri odgovaraju najvišim standardima s naglaskom na funkcionalnost i udobnost.

Tako sve sobe u Zelenoj dolini sadrže bračni krevet ili krevet za jednu osobu, tuš kabinu u kupaonici, centralno grijanje, klima uređaj, satelitske programe, najmodernije TV-prijemnike, wi-fi, dok je check in: 15:00 – 18:00, check out: 07:00 – 11:00 h.

Oglas

Rustikalni interijer i eksterijer restorana Green Valley nije ništa manje atraktivan i otkriva nam ljepotu tradicionalnog ruralnog ambijenta i hrvatskih jela ličkoga kraja. Gostima ovog domaćinstva osiguran je svaki dan švedski stol s obrocima pripremljenim od najsvježijih namirnica, koja će već na prvi zalogaj ostvariti sve naše gastronomske snove, garnirane domaćim okusima. Tu je svakako i izvrsni caffe bar, još jedan od razloga uživanja u Green Valleyu.

Zapravo, razloga za boravak u ovom zemaljskom raju ima na pretek, za svačiji ukus i navike, htijenja i želje. Sama lokacija na Plitvicama dovoljno su jamstvo za idealan spoj modernoga i tradicionalnoga. Ovoj sinergiji ime je Green Valley!

L. O.