Kako neslužbeno doznajemo Ured za prostorno planiranje Grada Gospića doživio je totalni kolaps. Ne izdaju se uporabne, građevinske i ostale dozvole. Navodno, kako doznajemo djelatnik koji je nedavno primljen u taj Ured dao je otkaz zbog nemoguće radne atmosfere. Kako navode neki koji su bolje upoznati sa tom situacijom na odlasku je navodno komentirao: „Ne želim izvršavati sumnjive naredbe gradonačelnika“. Ministarstvo graditeljstva je na potezu jer odlaskom tog djelatnika  postoje i zakonske obveze ukidanja ureda.

Je li Karlo Starčević kršio zakon i je li svoju firmu kako mu je naložilo Povjerenstvo za sukob interesa prebacio na treću osobu?

Mnogi se pitaju, a mi javno pitamo gradonačelnika, ima li sve potrebne papire i građevinsku dozvolu za svoju pivovaru?

Gradom već duže vrijeme kruže priče prema kojima Starčević navodno nema sve potrebne dozvole. Ovim putem pozivamo gradonačelnika da otkloni sumnje i građanima javno pokaže taj dokument.

Kada pokaže ove papire, bilo bi dobro da isto učini i za objekt koji je nadograđivao uz pivovaru, te da javnosti predoči sve dozvole. Hoće li gradonačelnik Starčević to učiniti, ostaje za vidjeti.

Uz sve navedenom, još jedna stvar zanima građane.  Čovjek koji se poziva na zakonitost, a kojem je Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa  naložilo da upravljačka prava prebaci na treću osobu – je li to učinio?

L.O.