Raspušta se HNS u Otočcu

14

Gospić – Jučer je u Gospiću održana sjednica  Županijske organizacije HNS-a u Ličko-senjskoj županiji prošireno sa predsjednicima Podružnica HNS-a na na sastanku na kom je razmotrena aktivnosti Podružnica HNS-a u Ličko-senjskoj županiji sa posebnim osvrtom na funkcioniranje Podružnice HNS-a u Gradu Otočcu.

Nakon opširne i na trenutke burne rasprave na sjednici kojoj je prisustvovalo osam članova od jedanaest sa sedam glasova usvojena je odluka o raspuštanju Predsjedništva Podružnice HNS-a u Otočcu jer nisu postupili sukladno odlukama i zaključcima Skupštine ŽO HNS-a u Ličko-senjskoj županiji  sa sjednice od 12.08.2011.godine gdje je utvrđena obveza raskidanja koalicije HNS-a sa HDZ-om,HSLS-om i HSP-om u Gradu Otočcu.

Sukladno tome Predsjedništvo ŽO HNS-a Ličko-senjske traži od Predsjedništva HNS-a da temeljem čl. 92. stavak 5.  Statuta HNS-a donese odluku o raspuštanju Predsjedništva Podružnice HNS-a u Otočcu.

Kako su nas izvjestili iz HNS-a Predsjedništvo ŽO HNS-a u Ličko-senjskoj županiji je donijelo nekoliko odluka u cilju kvalitetne pripreme za nastupajuće parlamentarne izbore gdje nitko niti jednog trenutka nije sumnjao u pobjedu Saveza za promjene,  tj. Kukuriku koalicije.

    U radu Predsjedništva  ŽO HNS-a sudjelovali su Petar Baranović (koordinator  HNS-a za 9. Izbornu sjednicu ) i dr. Matko Županić (predsjednik Regionalnog saveza).

H.J.