Naslovnica Gradovi Ravnateljstvo policije: Ante Podnar na ispitivanju nije bio zbog Darka Milinovića

Ravnateljstvo policije: Ante Podnar na ispitivanju nije bio zbog Darka Milinovića

4

U Ravnateljstvo policije je 18. svibnja 2017. godine, po pozivu, pristupio načelnik Policijske uprave ličko-senjske Ante Podnar u pratnji odvjetnice, radi davanja izjave na okolnosti pritužbe građana o postupanju policijskih službenika i načelnika navedene uprave.

Prilikom pristupanja davanju izjave načelnik Podnar je izjavio kako želi da razgovoru prisustvuje njegova odvjetnica Katja Jajaš te su mu policijski službenici priopćili kako zastupanje odvjetnice u ovom trenutku nije moguće, budući da protiv njega nije pokrenut disciplinski postupak nego se radi samo o provjerama navoda iz pritužbe.

Nakon objašnjenja da odvjetnica u ovom trenutku ne može biti prisutna, načelnik Podnar je dao izjavu na okolnosti navedenih u pritužbi, o čemu je sačinjena izjava na zapisnik, koju je i potpisao. Nakon potpisivanja izjave načelnik Podnar napustio je prostorije Ravnateljstva policije.

S obzirom na navedeno, odlučno demantiramo da je predmet razgovora bilo kriminalističko istraživanje, kao i navode iz SMS poruke upućene pojedinim medijima da je načelnik Podnar ovom prilikom bio „mučen“.

Također, tijekom dana Ministarstvo unutarnjih poslova zaprimilo je i podnesak Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora s upitom da li se nad načelnikom Policijske uprave ličko-senjske Antom Podnarom provodi ispitivanje zbog poduzimanja radnji iz nadležnosti policije koje se odnose na Darka Milinovića, potpredsjednika Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i saborskog zastupnika te ovom prilikom ističemo kako se predmetno postupanje nije niti u jednom segmentu odnosilo na Darka Milinovića, o čemu je upućen odgovor Odboru.

Ravnateljstvo policije

SHARE

4 Komentari

 1. Maltretiranje podređenih službenika, ljudi, novinara…Ante sve dolazi na naplatu. Na kraju pravda mora pobjediti.

 2. Slušao sam izjavu ono drugog zapovjednika policije na N1(baškog).. Kaže da je čist i s velikim iskustvom. Plačljiva glasa u eteru televizije govori o istragama koje provodi. Pa taj se od muke ukakio u gaće. Još priznaje da je neko silovanje u Karlobagu bilo prije nego je on došao na mjesto načelnika. Komedija. Smjestio je Podnaru u vijestima uživo kao nitko dosad.

 3. 0,03 čovjeka zna jako dobro zašto je bio.
  Ostojićev kadar koji spašava N1 najbolji je dokaz da se Likom vlada iz Beograda o ćemu već dugo pišem.
  Da se radi o jeftinim kriminalcima dokazuju ova dva videa.

  Miro Matijević: U 5 minuta raskrinkavam Marka Došena i N1
  https://www.youtube.com/watch?v=JHZQe5Qfbno

Comments are closed.