“Razbijte prozor” ako je to način za mijenjanje Grada, ali i Hrvatske, figurativno je poručio Milinović mladima

0

Završno druženje pokazalo je sve ono što je stranka LiPO radila u proteklih godinu danaPljesak se prolamao za vrijeme cijelog trajanja druženja. Kada su mnogi simpatizeri i članovi nahrlili Milinović je morao zamoliti da prekinu skup zbog epidemioloških razloga, no međutim bez obzira na to svi nazočni su petominutnim pljeskom nestajući pokazali što misle o Nikoli Šimuniću, Milinoviću, Anti Dabi, Stjepanu Kostelcu, Željku Nekiću Canjugi i svim kandidatima stranke LiPo na izborima u nedjelju. Pored govornika bilo je iznenađenja, na skupu je govorila Ivana Krmpotić djevojka od 21 godinu. Pozivam mlade jer mladost je naša snaga ,da je pokažemo kroz stranku LiPO . Još jedan pljesak koji je trajao nekoliko minuta uslijedio je kada se predsjednik stranke obratio mladima kojih je bilo pregršt.  „ Vaših godina ja sam mijenjao Hrvatsku. Ako želite mijenjati neku sobu uđite kroz vrata i mijenjajte, ako su vam vrata zaključana uđite kroz prozor, mijenjajte grad, ako vam zatvore prozor, razbijte ga i uđite jer tako se mijenja  Hrvatska govorio je figurativno Milinović i ponovno izazvao ovacije koje su trajale nekoliko minuta, on i Nikola Šimunić.

Nikola Šimunić : pozivam sve ali poglavito mlade da mijenjaju učmalost i stagnaciju u ovome gradu. Budite moja produžena ruka.

Oglas

„ Ja sam taj mladi čovjek koji traži vaše povjerenje, ja nisam opterećen prošlošću ali opterećen sam budućnošću koju ne vidim da ni jedan kandidat nudi ovome gradu. Mogao sam ostati u Zagrebu ali za mene je Gospić centar Hrvatske, i zato pogotovo mladi pomognite mi da mijenjamo ovu učmalost koja stoluje u ovom gradu“, poručio je Nikola Šimunić i izazvao ovacije.

L.O.