„Razminiranje socio-ekonomske infrastrukure u Ličko-senjskoj, Sisačko-moslavačkoj i Zadarskoj županiji”

SISAK – Sutra s početkom u 11 sati u Gradskoj vijećnici grada Sisak u Sisku svečano će započeti projekt  „Razminiranje socio-ekonomske infrastrukure u Ličko-senjskoj, Sisačko-moslavačkoj i Zadarskoj županiji”  Uvodnom konferencijom.

Projekt je financiran od strane Europske unije u okviru Programa IPA komponenta I – Pomoć u tranziciji i jačanje institucija za 2013. godinu  u okviru kojeg će se realizirati pet (5) projekta razminiranja na području Ličko-senjske, Sisačko-moslavačke i Zadarske županije.

Nastavak ispod oglasa

Brojnim gostima kratko će se obratiti gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček, zamjenik županice Sisačko-moslavačke županije Zdenko Vahovec, izaslanik župana Zadarske županije Davor Lonić – koordinator za razminiranje Zadarske županije i pročelnik Upravnog odjela za razvoj i Europske procese u Zadarskoj županiji, župan Ličko-senjske županije Milan Kolić, ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Dražen Jakopec, Nataša Mikuš Žigman, ravnateljica Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije i prof.dr.sc. Dijana Pleština, ravnateljica Ureda za razminiranje Vlade Republike Hrvatske. Također, bit će održana i prezentacija projekta.

Lo