Razotkrivene laži ratnog „papučara“ Popovića

Kukavičluk i izbjegavanje „Oluje“ Popoviću očito ne daju san na oči pa potegne i za kojom čašicom.
Istinski branitelji se ne hvale svojim sudjelovanjem u Domovinskom ratu, već to može raditi osoba kao Željko Popović, koji je najveći dio rata služio u kancelariji u papučama. Naime, prema našim saznanjima, dobio je poziv, a kako se nije odazvao bio je „priveden”. Policijski službenici iz tog vremena otkrivaju nam da je pokušao učiniti sve da ne obuče uniformu, povlačeći navodno i neke veze, ali istinski zapovjednici to nisu dopustili.

Kako je Popović sramno izbjegao „Oluju“

Nastavak ispod oglasa

Iz policijskih krugova doznajemo da je kako ga nazivaju „dezerteru“ Popoviću, prijetio nečasni otkaz u hrvatskoj policiji. Kako bi izbjegao nečasni otkaz, ali i ono što zaprepašćuje prave domoljube, kako bi izbjegao i „Oluju“ navodno je sam dao otkaz.

Najveći dio svojega ratnoga staža Popović je proveo na kancelarijskom poslu u PU obavljajući taj posao u papučama. Pravi hrvatski branitelj sam sebe nikada ne hvali kao što to radi ratni papučar  Popović, a on to, pretpostavljamo, radi iz činjenice kako se govori u braniteljskim i policijskim krugovima jer je učinio sve kako bi izbjegao sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji „Oluja“.

Ratni papučar Popović skrivao se po Gospiću i Perušiću u vrijeme Oluje

Svjedoci govore da se ratni papučar u vrijeme Oluje skrivao po Gospiću i Perušiću. Postavlja se logično pitanje, kako taj dezerter, kako ga karakteriziraju istinski branitelji, ima obraza hvaliti sam sebe, jer dok su drugi bili u rovovima i na prvoj crti bojišnice, on je sjedio u udobnoj kancelariji.

Pitanja bez odgovora – Popoviću pokaži medalju „Oluja“

Moralnu i  intelektualnu veličinu Ž. Popovića pozivamo da nam javno odgovori na neka lagana pitanja.

-Činjenica je da je na Krvavi Uskrs  na Plitvicama bila Specijalna antiteroristička jedinica Lučko. Zašto Popović laže da je bio na Plitvicama na vrijeme Krvavog Uskrsa?

-Je li svjestan da na taj način omalovažava žrtvu pokojnog Josipa Jovića i svih istinskih domoljuba i branitelja?

I na kraju pozivamo Popovića da pokaže medalju za sudjelovanje u vojno-redarstvenoj akciji „Oluja“.

L.O.