Reagiranje Domovinskog pokreta Karlobag na objave HDZ Karlobag, NL i LiPO općine Karlobag

Domovinski pokret općine Karlobag uputio je reagiranje na objave i priopćenja OO HDZ-a Karlobag, nezavisne liste i stranke LiPO. Prenosimo ga u cijelosti:

“Pošto se spominje DOMOVINSKI POKRET KARLOBAG i moje ime, red je da se oglasimo kratkim priopćenjem na sve izrečeno. Domovinski pokret kao stranka nema ništa protiv prelazaka članova drugih stranaka u naše redove ako imaju časne namjere za  boljitak  naše lokalne zajednice. Ali apsolutno ne podržavamo dvostruke igre osoba koji su članovi jedne stranke, a spletkare za druge stranke. Za takve u Domovinskom pokretu nema mjesta. Takve osobe nisu oni na kojima mi želimo graditi budućnost stranke i Karlobaga.

Što se tiče  NEZAVISNE LISTE MLADIH KARLOBAG, razgovori su se vodili, ali smo se razišli u našem razmišljanju kako se Karlobag treba razvijati  i kakvi ljudi trebaju biti na čelu općine. Dp Karlobag i ja na čelu ogranka beskompromisno ćemo se zalagati da na čelu općine može stajati samo  osoba časnih i poštenih namjera spremnih da rade za dobrobit građana Karlobaga bez  osobnih interesa, a mi ne vidimo takve ljude niti u  vodstvu Hdz niti u vodstvu stranke Lipo. Što se tiče mojih osobnih želja kao predsjednika DOMOVINSKOG POKRETA OPĆINE KARLOBAG  želim svim političkim protivnicima puno sreće u životu i što manje uspjeha na predstojećim izborima.”

Robert Lilion
Predsjednik DP KARLOBAG