Reagiranje Karla Starčevića

KARLO STARČEVIĆ
D. Pazarišta 9, 53 000 Gospić

____________________________________________________

Nastavak ispod oglasa

Gospić, 26.5.2017.g.
www.lika-online.com
Nakladnik: LIKA MEDIA j. d. o. o.
Adresa: Dr. Ante Starčevića 18.
53000 Gospić
Glavni urednik:
Hrvoje Jurković

Vezano za članak pod naslovom  „Mušaluk- nastavlja se „kupovanje“ naklonosti birača !“ objavljenog dana 26. svibnja 2017.g. od strane nepoznatog autora potpisanog kao L.O.,  temeljem čl.2.st.3.Zakona o elektronskim publikacijama, a u svezi čl.40, 41 i 42 Zakona o medijima, ovim putem zahtijevamo da objavite naše reagiranje bez promjene i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ispravak odnosi.

U potpunosti odbacujem sve vaše insinuacije u navedenom članku koje su plod nepoznatog autora ili skupine autora kao i sve navedene laži .  

Na predmetnoj fotografiji se nalazi prazna ambalaža piva koje je privremeno uskladišteno ispred obiteljske kuće gospodina Mile Holjevca uslijed pretovara robe iz kamiona na putu iz Otočca u Donje Pazarište. Sve informacije u vezi ambalaže ste mogli i možete provjeriti s vlasnikom obiteljske kuće kod koje ste bili. Naravno , mogli ste to provjeriti i kod mene osobno.

Jedina istina u navedenom članku jest vaš navod da „Starčević  do sada gotovo nije niti bio u Mušaluku“ .  Ja osobno kao i moj tim cijelo vrijeme vodimo uljuđenu, afirmativnu kampanju predstavljajući svoj program i mjere bez vrijeđana svojih političkih konkurenata i bez vrijeđana naših sugrađana kao što se to vi učinili ovim člankom uvrijedivši ne samo mene već i sve stanovnike Mušaluka.

Zbog toga tražim i zahtijevam od  vas da se ispričate svim stanovnicima Mušaluka.

Ostale laži, objede i insinuacijete vrijeđanja ne želim niti komentirati jer su ispod razine elementarne pristojnosti i govore sve o vama osobno , vašoj uređivačkoj politici i kućnom odgoju koja priliči nekim drugim sredinama ali Gospiću zasigurno ne.

Pozivam i kandidata Petra Krmpotića i njegov stožer  da javno osudi ovakav način pisanja i vrijeđanja kao i govor mržnje koji  vi u ovom članku širite u javni prostor.

Zahtijevam  da se gore navedeno reagiranje objavi nakon primitka, u vrijeme izborne promidžbe sukladno Zakonu o medijima u prvom izdanju, odnosno programskom sadržaju Vašeg medija.

 

S poštovanjem,

Karlo Starčević