Na uredništvo portala zaprimili smo zamolbu za objavu reagiranja bivše ravnateljice dječjeg vrtića Ciciban u Otočcu Ljiljane Gomerčić na tekst objavljen na pojedinim portalima a vezano uz priopćenje gradonačelnika Grada Otočca Stjepana Kostelca koji prenosimo u cijelosti:

“Ovim putem prisiljena sam reagirati na neistine iznesene u priopćenju koje potpisuje gradonačelnik Kostelac. Žalosno je da gradonačelnik Kostelac optužuje mene i prebacuje odgovornost za nepovlačenje sredstava iz EU fondova za izgradnju vrtića na mene za nešto od prije četiri godine, kad ja u vrtiću nisam već četiri godine. Zašto Gradonačelnik Kostelac nije u te četiri godine sam napravio to što kaže da ne valja? Imao je vremena.

I gradonačelnik Kostelac i građani grada Otočca znaju da sam u to vrijeme izgubila dijete u prometnoj nesreći, svog Borisa, i da tako shrvana nisam od gradskih vlasti i gradonačelnika dobila podršku već mobbing i pritisak te je to moj razlog odlaska sa mjesta ravnateljice vrtića a ne zbog razloga koje navodi gradonačelnik Kostelac u svom priopćenju.
Poštovani gradonačelniče, ne dao Bog nikome pa niti Vama da doživite sudbinu koju sam doživjela ja i neka Vam Bog oprosti za sve što ste učinili i dalje činite mojoj obitelji.

Bivša ravnateljica dječjeg vrtića Ciciban

Ljiljana Gomerčić”