Naslovnica Otočac Reagiranje na priopćenje gradonačelnika grada Otočca Stjepana Kostelca

Reagiranje na priopćenje gradonačelnika grada Otočca Stjepana Kostelca

11
predsj. GO HDZ Branislav Šutić

Predmet: Reagiranje na priopćenje gradonačelnika grada Otočca Stjepana Kostelca, dr.vet. od 09. prosinca 2013. godine

Poštovani gradonačelniče,

Iznenađen sam Vašim jučerašnjim priopćenjem u kojem ste vrlo nekorektno nazvali našu stranku partijom i našeg predsjednika županijskog odbora partijskim čelnikom.

Hrvatska demokratska zajednica nije partija niti je dr. Milinović kako ga vi nazivate „šef partije“ već predsjednik demokršćanske stranke. Hrvatska demokratska zajednica je demokršćanska stranka koja se uvijek borila protiv ideologije partije i njenih slijednika. Hrvatska demokratska zajednica je stranka koja je na čelu s predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom stvorila hrvatsku državu.

Pozivanje na partiju i njene slijednike može se navoditi samo u kontekstu nekih stranaka koje su danas u koaliciji sa aktualnom vlasti u gradu Otočcu.

Da li je gđa Tomaš, dožupanica Ličko-senjske županije bila pozvana na manifestaciju kao službena osoba ili je tamo bila privatno ne znam i ne zanima me, kao što ne želim ulaziti u način komunikacije koji nije primjeren niti sa jedne strane. Ono što mene zanima kao predsjednika GO HDZ kao i naše građane je napredak i razvoj našeg grada i bolji život za svakog građanina.

Danas kada građani grada Otočca teško žive, kada je grad Otočac u teškoj financijskoj i gospodarskoj situaciji smatram da nije dobro stvarati konflikte i loše odnose sa Županijom niti razbijati neke od njenih institucija. Županija kao ustrojbena jedinica vrlo je važna za razvoj lokalne samouprave te tako i grada Otočca i trebamo na dobrobit naših građana i našeg grada ostvarivati što bolju suradnju sa institucijama i ustanovama u našoj Županiji kao i državnim institucijama koje mogu pomoći u napretku našeg grada.

S poštovanjem,

 

 

Predsjednik GO HDZ Otočac

mr. sc. Branislav Šutić, prof., v.r.

11 Komentari

 1. kako je kostelac u sluzbi druga Tomajica i partije,kao marljiv drug preuzeo je njìov vokbular.s kim si takav si!

 2. HDZ i jest partija. Što je tu čudno? Primijenili su sve “partijske” metode nad ovaj napaćeni i opljačkani narod. Samo neka se ne javlja Šutić “moralista”. Poziva se na tzv. “demokršćanstvo” a način života kojeg živi nije nimalo kršćanski, a kamoli demokratski što znaju oni koji se odužuju za Šutićeve “usluge” do kraja života. Divide et impera!

 3. Interesantno, gospoda Šutić i Kostelac po danu se prepucavaju preko medija a čim padne mrak posjećuju jedan drugog na kućnom pragu. Do kuda to ide ?

 4. Jabuka, treba li u tom slučaju noćnih sastanaka dvojice pozvati organizaciju “U ime obitelji”? 🙂

 5. Ma daj Suticu ti i tvoje krscanstvo, da si krscanin ves bi sam sebe osudio za ono ubojstvo autom, a ne evo do dana danasnjeg nista se ne desava i ti sada pricas o nekom krscanstvu, pfuj

 6. Isti gospodin je obećao rušenje Kostelca na proračunu grada u prosincu ako preuzme GO HDZ Otočac! Predsjednik ŽO HDZ ima crvene fleke na sami spomen imena Čelakan, a zašto? Jedini on ga je odj..aus davne 2007.g. kad su isti palilili i žarili sa Sanaderom, kad je Sanader nenajavljeno sjedio u Mustangu a Kostelac nije došao jer ipak kultura nalaže da se najaviš i dođeš i tu naklon jer svatko je gospodin pod svojom kapom, kad je Gospić želio sve preuzeti u Gackoj dolini a stjepan nije dao, ali onda je osjetio Dadinu snagu! Sad nakon toliko godina opet isto!Isti Kostelac je krut i principijelan čovijek ali nije poltron i to je ono što ga krasi! Šutić je Tomašku isprdao sa svojim hadezeovčinama koji nemaju ni iskaznice već samo potpisane pristupnice pa on sada brani Dadu i HDZ. Taj vrli HDZovac otišao u DC čim mu je postalo uz nos, ma di si ti i dado i tomašica bili kad je Kostelac osnivao i vodio tu stranku? 2001 godine kad ste svi utekli iz stranke Stjepan je bi predsjednik odbora, prvi županijski vjećnik dok vi niste znali ni što je to pa ćete mu vi sada drzati lekcije. Kad smo kod demokršćanstva, jooojj nemoj to ni spominjat! Kako si prevarom proveo izbore u stranci, gdje su ti stari članovi stranke, gdje ti je utjecaj na vjećnike? Pokušaj ga srušit! Probaj izići na izbore! Tvoji prvi suradnici su demokršćani koji vise u poreznoj upravi za dug najveći u županiji, i dalje da ne nabrajam. Ma koje demokršćanstvo! Nova snaga, novo vrijeme sadašnjeg GO HDZ Otočac su ništa koristi, a građani teško žive ali ne ti i tvoji, nema svatko mogućnost da za 24h dnevno bere nekoliko dohodaka iz različitih poduzeća! Društvo iz Enigme je moralna vertikala demokršćanstva s tobom na čelu pa će te dijelit nekome lekcije! Tomaška te nezanima, ali kao predsjednika bi te trebala zanimat i ti bi je trebao zaštitit ali ne ona je kadar stari nekog drugog HDZa a ne tvog. Da bi se ta trakavica završila okupi vjećnike najmoćnije stranke u Hrvata Predsjedniče i gas u stolicu na još jednu krunidbu, sutra malo!

 7. Da su neki imali privilegije i povlastice kao sto su većina iz bivše garniture Hdz-a ne bi visili po stranicama porezne uprave kao dužnici danas , jer samo jedna “faktura” bi bila dovoljna da dug prijeđe u pozitivu…..nemojte me vući za jezik da puno ne spominjem sad tko i kako je to radio…mislim da će se sve to isplivati uskoro u javnost

 8. nakon poraza barkovica ,logicno je da je raspustena gradska organizacija i dosli novi ljudi,,,a bovsi ogorceni c,anovihdz-a koji su izgubili svoje privilegije i pozicije sad se pozivaju na demokraciju,a gdje je bila demokracija kad je bilo kumovanje i nepotizam??

 9. Šutić je ovom izjavom sve rekao o svom karakteru.Njega ne zanima Tomašićka Sram ga moze biti.kriminalac .To je stranacka solidarnost. ? I ja mislim da Tomasicka nije zasluzila mjesto dozupanice,ali stranacki kolega bi trebao stati uz nju ili sutiti.Ali zato je i dao ovu izjavu da bi je jos vise potopio. Cime li ovaj pokvarenjak i lopov drzi Milinovica u šaci?

 10. maka a da g milinovic podrzava šutica jer ga smatra sposbnim politicarom? nije li to mozda logicnije od ovih vasih kvazi tvrdnji i laprdanja?

 11. Nešo, ako ti u ovih zadnjih 20 i nešto godina nisi shvatio da je jedini razlog zbog kojeg političari jedni drugima daju podršku isključivo interes (najčešće osobni) onda nemoj više ništa komentirati. Mora se jednom stati na kraj dominaciji Gospića nad Otočcom jer očito do sada Otočac od Gospića nije imao nikakve koristi. HDZ je oduvijek na vlasti u gradu i županiji, pa gdje su onda rezultati te dugogodišnje vladavine. Nema ih jer su trpali samo u svoje džepove. Meni je osobno najviše žao što se na takve ne primjenjuje kineski pravosudni sustav.

Comments are closed.