Reagiranje nezavisnog kandidata Karla Starčevića

KARLO STARČEVIĆ
Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Gospića
Gospić, 15.svibnja 2013.g.

LIKA ONLINE
Bana Ivana Karlovića 11
53288 Karlobag
N/p gdin. Hrvoje Jurković, glavni urednik

Nastavak ispod oglasa

Vezano za članak pod naslovom „Udruge iz Domovinskog rata prozvale Karla Starčevića da je lažni branitelj“ objavljen dana 15.05.2013.godine u vašoj elektronskoj publikaciji, temeljem čl.2.st.3.Zakona o elektronskim publikacijama, a u svezi čl.40 Zakona o medijima, ovim putem zahtijevamo da objavite moje reagiranje bez promjene i dopuna na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način na koji je bila objavljena i informacija na koju se ispravak odnosi.

Dragi građani,

Dužnost mi je i obveza ogovoriti na objede o mom statusu branitelja., koje je izveo moj prijatelj gosp. Šimac.
Članovi upravnih odbora braniteljskih udruga koji daju nekim političarima podršku i izjavljuju da sam ja lažni hrvatski branitelj su u zabludi. Moje ime se ne nalazi u Registru hrvatskih branitelja pa prema tome nisam lažan. Samo svoju dužnost obrane hrvatskih interesa u začecima hrvatske države nisam evidentirao. Moja uloga od 1990. -1992. godine poznata je mnogim građanima Gospića,Hrvatske, Bosne i Hrvatske, ali i bivšem ministru unutarnjih poslova gosp. Ivanu Vekiću.
Mnogi moji prijatelji dragovoljci iz Njemačke su također pristupili obrani Hrvatske.
Nisam primio niti Spomenicu domovinskog rata jer sam smatrao da sam samo obavljao svoju građansku dužnost.
Za Hrvatsku državu sam stradao i bio proganjan od one vlasti i one partije kojoj su neki pripadali, a danas se srame svog članstva u Savezu komunista. Četrdeset puta sam bio zatvaran u tom komunističkom režimu zbog svog domoljublja.
Neovisnoj Hrvatskoj sam dao neizmjerno mnogo, zauzvrat kao mnogi čestiti Hrvati nisam i nikad neću tražiti ništa.
Gospodin Vladimir Jurčić koji je kandidat na koalicijskoj listi HSP-HSLS koja me podržava odstupio je s mjesta predsjednika Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Gospića zbog političkih pritisaka na članove svih braniteljskih udruga u Gospiću.
Gospodo političari zar Vas nije stid? Izađite na sučeljavanje, imamo vremena.
Skrivati se iza braniteljskih udruga, vršiti pritisak na ljude koji su već dali svoj doprinos u izgradnji hrvatskog društva. Hrvatsko društvo popucalo je po svim šavovima, a sada širite ponor i dublje.
Ništa Vam od toga neće pomoći jer će istinski branitelji glasati po svojoj savjesti.

Zajedno sa svojim suradnicima borim se za Gospić i za Hrvatsku, ovaj put na način primjeren trenutku i okolnostima. Ponovo smo zajedno i u ovoj bitki i pozivamo građane da izađe na izbore 19. svibnja i daju nam podršku.

Reagiranje na članak: Udruge iz Domovinskog rata prozvale Karla Starčevića da je lažni branitelj