POVJERENSTVO GRADSKE ORGANIZACIJE HDZ-a GRADA GOSPIĆA

Povjerenstvo GO HDZ-a Grada Gospića

Gospić, 16. listopada 2020.g. 

PREDMET: Reagiranje na članak objavljen na portalu Lika Online pod naslovom  

                    „Mario Stilinović lijevo liberalnih svjetonazora omalovažava i vrijeđa“

Upravo kako smo u Povjerenstvu GO HDZ-a Grada Gospića i očekivali, na dobronamjernu i konstruktivnu kritiku novinarskog rada kao i iznošenje nekih nepobitnih činjenica u našem prvotnom reagiranju od 13.10.2020.g., vi odgovarate na tipičan način prizemnim i jadnim pokušajima diskreditacije pojedinaca (imenom i prezimenom) koji se ne uklapaju u vaš politički rakurs. 

Grupica ljudi „bez lica i imena“ iz „bunkera“ pod nazivom L.O. već godinama ispaljuje salve mržnje, uvreda i neistina prema svima koji se u nekom trenutku, u ovom gradu, drznu reći „car je gol…“.

U reagiranju Povjerenstva GO HDZ-a Grada Gospića, veznom na istupanje g. Bunete iz stranke, nije bilo nikakvog omalovažavanja. Ukoliko vi sebi uzimate za pravo analizirati i negativno ocjenjivati rad našeg Povjerenstva, onda valjda i mi imamo pravo reći naš stav oko vašeg profesionalnog uređivanja portala. Također smatramo da nismo nikoga uvrijedili jer smo samo iznesli činjenice koje su svima dostupne i vidljive.

Mario Stilinović nije nikakav ljuti ljevičar, a niti se pokušava predstaviti kao tvrdi desničar. Nalazi se točno tamo gdje i trenutna politika vodstva HDZ-a na čelu sa Predsjednikom Andrejom Plenkovićem, odnosno tamo gdje i treba biti. Nemam ništa niti protiv „lijevih“ niti „desnih“ jer sam osoba koja poštuje svačiji izbor. Simpatizer sam HDZ-a od njegova osnutka, a angažman na spomenutim lokalnim izborima 2001.g. bio je rezultat čistog mladenačkog bunta.

Ali ako ćemo zaista analizirati takva politička putovanja iz lijevog u desno, onda se možemo prisjetiti osoba iz našeg okruženja koje su na taj način prešle „daleko veći put“.

O mom profesionalnom radnom putu mogu suditi samo moje kolege šumari i veliki broj suradnika. U vašem tekstu pokušali ste implicirati da je za taj put i uspjeh zaslužno članstvo u HDZ-u, što bi dalo zaključiti da je cijelo to vrijeme netko drugi kadrovirao i zapošljavao po poduzećima i javnim ustanovama u Gradu Gospiću. Ja o tome nemam saznanja, ali obzirom da vi znate na čiji poziv sam se učlanio u HDZ, možda onda znate i ovo. Kako se kaže „rugala se sova sjenici“.    

Nemam više namjeru polemizirati sa vama jer su građani ovoga grada ionako previše izloženi ovakvim trivijalnostima. Ovo zasigurno nije način, kako svatko od nas svojim angažmanom može pomoći u rješavanju bitnih pitanja za budućnost našeg grada i sugrađana. Naročito u danima, kada smo osim svakodnevnih problema, izloženi i eksploziji širenja zaraze virusom Covid-19  kojim su ugroženi i životi naših najmilijih. 

Vi slobodno nastavite živjeti u prošlosti, kopajući po očigledno pripremljenim dosjeima za svakoga od nas. Nitko nije savršen, iako se čini da vi o tome imate drugačije mišljenje. 

OSTANITE NAM ZDRAVI I NEGATIVNI!!!

Povjerenstvo GO HDZ-a Grada Gospića 

                       Povjerenik

        Mario Stilinović,dipl.ing.šum.