HRVATSKA NARODNA STRANKA

ŽUPANIJSKA ORGANIZACIJA LIČKO-SENJSKA

ŽUPANIJSKI VIJEĆNIK

                                                                         Medijima u Ličko-senjskoj županiji

 

Predmet: REAGIRANJE

S obzirom da su se u posljednje vrijeme objavile  brojne neistine u javnosti kojima je bio cilj napad na mene kao političkog čelnika,te uznemiravanje moje obitelji,mojih prijatelja i mene osobno

što su zaista uspjeli pozivam da objavite za sukladno pozitivnim propisima objavite

              R E A G I R A NJ E:

a sukladno Zakonu o medijima upozoravam portale koji su objavili vijesti neistinita sadržaja na obvezu objave reagiranja na istom mjestu i u istom obimu,a one koji nisu objavili objavili „politički pamflet“ iz dobro poznatog središta da objavom reagiranja razotkriju nekorektnost pojedinih medija. Ovom prigodom želim napomenuti slijedeće:

1./ Podržavam nadležne institucije da sukladno svojim ovlastima izvršavaju zadatke propisane pojedinim zakonima,a pri tome se nadam da će pri tome postupati neovisno i zakonito, iako praksa ponekad drugačije pokazuje. Svojim djelovanjem bi trebali doprinijeti da im omogućimo neometanje u raznim istražnim postupcima.

2./ Milan Radošević je 02.lipnja 2014.godine u 10,06 sati e-mailom obavijestio predsjednicu HNS-a VESNU PUSIĆ i glavnog tajnika HNS-a SREĆKA FERENČAKA da je Policijska uprava Ličko-senjska dana

30.05.2014.godine pritvorila  g. Stjepana Ćaćića koji obnaša dužnost predsjednika HNS-a u Ličko-senjskoj županiji. Istom temom bavila se javnost što zaključujem temeljem brojnih upita mojih poznanika.

Ovom prigodom moram izjaviti da je riječ o bezočnoj i bezobzirnoj neistini koju su mogli izreći isključivo psihički bolesnici.

Iz tih razloga pozivam Policijsku upravu Ličko-senjsku da uz moje odobrenje objavi DATUM,SAT i MINUTU kada sam bio u pritvoru jer nikada u životu do  pisanja ovog reagiranja nisam bio u nikakvom pritvoru.

30.05.2014.godine je bila godišnjica smrti moga oca,te sam toga dana posjetio grob svog oca u Donjem Pazarištu.

30.05.2014.godine sa početkom u 17,00 sati sam prisustvovao finalu nogometnog kupa između Croatije i Gospića 91.

Iz svega navedenog je razvidno zbog čega je izabran ovaj trenutak objave ovakvih laži.

3./ Također pozivam Policijsku upravu Ličko-senjsku županiju da uz moje odobrenje objavi DATUM,SAT i MINUTU kada sam bio priveden od strane policijskih službenika,jer nikada u svom dosadašnjem životu do trenutka pisanja ovog reagiranja nisam bio priveden ili možda ne razumijem riječ „privođenje“.

Imajući u vidu odličnu suradnju glasnogovornice Policijske uprave Ličko-senjske  sa medijima uvjeren sam da će u interesu ISTINE objaviti ove podatke.

Pretpostavljam da je možda bilo raznih narudžbi,ali koja nije realizirana.

Pretpostavljam da moje riječi izrečene na Županijskoj skupštini Ličko-senjskoj  kako od ove županije ne treba stvarati  „slučaj“, da svatko treba odgovarati ako je kriv,ali nikoga ne treba ponižavati,vjerojatno su uvrijedile neke ljude koji su se odlučili na ovakvu reakciju i akciju.

Iz tih razloga ostaje mi poslije svega da se upitam:

                                                                                „ŠTO JE SLIJEDEĆE  ?“

Ako netko smatra da su ovakvi postupci ispravni, onda nemam potrebe za daljnjim komentarima i reagiranjima.

                              

S poštovanjem,

                                                                                        Županijska skupština Ličko-senjske županije

                                                                                                    Županijski vijećnik (HNS):

                                                                                                             Stjepan Ćaćić