Reagiranje Stjepana Ćaćića

Stjepan Ćaćić

Kandidat za Županijskog vijećnika
                                                  Portal “lika-online”
                                                      n/r urednika
Predmet: REAGIRANJE
          Na portalu “lika-online” 07.05.2017.godine objavljen je tekst pod naslovom:
“Loš rezultat SDP-a kao posljedica lošeg kadroviranja u osobi Ante Franića kojeg neće podržati istinski SDP-ovci”, gdje je nepoznati autor (V.I./L.O.) objavio tekst slijedećeg sadržaja:
” Među kandidate na HSLS-ovoj listi je i Stjepan ćaćić,a to je osoba koaj je bila na svim listama osim SDSS-a. Zbog svega navedeno, HSLS je doživjeti debakl i to je kraj političkog djelovanja Ante Franića:”
   O pismenosti ovog tekstopisca neću govoriti jer se ne poznaju ni osnovni padeži, ali ističem da će o kraju nečijeg političkog djelovanja odlučiti birači na izborima 21.05.2017.godine. U ovom reagiranju želim objaviti ispravak teksta koji se odnosi na mene kao osobe koja je uvrštena na četvrto mjesto Liste koju je organizirao HSLS, a na koju sam uvršten kao NESTRANAČKA OSOBA. Zaista mi nije jasno zbog čega unosim toliko nervoze, ako ta lista nije vrijedna i doživjeti će krah na lokalnim izborima, pa mi u tome smislu nikako nisu razumljivi motivi za pisanje neistina i laži. Tvrdnja da sam bio na svim listama osim SDSS-a je politički pamflet, kojima se ne smije baviti jedan portal. Osoba sa niskim stupnjem informatičkog znanja može otvoriti internet stranice DIP-a na kojima postoji arhiva izbora, i gdje se može provjeriti na kojima sam izborima sudjelovao i u čije ime sam kandidiran. Na ovom području u većini izbora su sudjelovali HDZ, SDP, HSS. HSLS, HNS, HSP, HSP AS, HL, HČSP, SDSS, DC, i druge stranke, a od svih njih bio sam kandidat samo HNS-a i HSLS-a na izborima u RH. Ukoliko imate informacije o nekom drugom mojem političkom djelovanju molim za objavu u interesu javnosti, jer će i mene zanimati kada sam bio kandidat stranaka poput HDZ-a, HSS-a, HSP-a , i drugih stranaka, iako u navedenim strankama imam brojne prijatelje s obzirom da prijatelje ne biram po političkom uvjerenju.
      Iako je nepoznat autor teksta upozoravam urednika portala na odgovornost za objavljenu neistinu i zahtijevam da odmah po primitku objavi ovo reagiranje u cilju ispravke neistinitog informiranja, jer ću u protivnom pronaći drugi način za ispravak netočne informacije.
     Nikako ne mogu razumjeti ovakav način pisanja i vjerujem da ćete izbjegavati objavu neistinitih informacija zbog kojih nepotrebno prijete  sankcije putem sudskih postupaka. U tome smislu vjerujem u nastavak korektnog informiranja javnosti i nastavak dobre suradnje jer nikada nisam izbjegavao medije, te želim puno uspjeha u daljnjem radu.
        S poštovanjem,
Kandidat:
 Stjepan Ćaćić