Reciklažno dvorište Perušić zaprima otpad od kolinja svinja

Krenulo je kolinje pa je Recilklažno dvorište općine Perušić uputilo obavijest svim građanima koji žele propisno zbrinjuti klaonički otpad, odnosno nusproizvode životinjskog podrijetla koji nastanu klanjem svinja namijenjenih potrošnji u kućanstvu. Djelatnica Reciklažnog dvorišta Ljiljana Milković pojasnila nam je detalje vezane uz ovu problematiku.

-U razdoblju od 1. prosinca 2019. godine do 31. siječnja 2020. godine na reciklažnom dvorištu Perušić na adresi Perušić,Karaula 2c, odlažu se nusproizvodi životinjskog podrijetla koji nastanu klanjem svinja namijenjenih isključivo potrošnji u kućanstvu. Taj klaonički otpad mora biti spremljen i zavezan u propisane vreće, dakle ne može se donositi i odlagati u kartonskim kutijama i slično. Za sve informacije građani mogu  nazvati na sljedeće brojeve mobitela: 098 239 101ili 099 302 2272. Radno vrijeme reciklažnog dvorišta Perušić je

Nastavak ispod oglasa

ponedjeljak, srijeda, četvrtak i petak  u vremenu od 7 do  14 sati, utorkom od  14 do  18 sati i subotom  od 8 do 12 sati, rekla nam je Ljiljana Milković.

M.S.