Rešetkom roštilja razbio vjetrobransko i bočna stakla na privatnom automobilu

Ilustracija

U protekla 24 sata (25./26. kolovoza 2020. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je jedno kazneno djelo, dvije prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Policijski službenici Policijske postaje Novalja dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim češkim državljaninom, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. 

Nastavak ispod oglasa

On se sumnjiči da je jučer oko 1 sat u Novalji s rešetkom od roštilja razbio vjetrobransko i bočna stakla na osobnom automobilu, vlasništvo 41-godišnjaka iz Velike Gorice.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jurio na A1 226 km/h

Jučer su policijski službenici zatekli na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, kod mjesta Perušić u 12.21 sati, 34-godišnjeg poljskog državljana, vozača osobnog automobila kojem je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina kretanja od 226 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.

U Otočcu su sinoć u 22.50 sati, policajci zatekli 45-godišnjaka iz Senja kako upravlja osobnim automobilom gospićke registracijske oznake u alkoholiziranom stanju (1,86 g/kg). Zbog jasne i nedvosmislene namjere da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog.

Vika i svađa u Gospiću

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Gospića, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.   

L.O.