Odigrano je 4. kolo mlađih kadetkinja ŽKK Gospić u košarci. S obzirom na snagu protivnica i konačni rezultat bio je to metaforički „hod po mukama“. Utakmica između ŽKK Gospić i ŽKK FSV Rijeka, gdje su gošće iz Rijeke ostvarile uvjerljivu pobjedu rezultatom 33:80 bio je strašan napor domaćoj ekipi i pokazatelj da, unatoč sjajnim igračicama, još moraju poraditi na detaljima svoje igre.

Riječanke su dominirale tijekom cijele utakmice i zasluženo pobijedile tako visokim rezultatom. Riječ je vjerojatno o najboljoj ekipi ove lige u ovoj regiji pa se ovaj susret doista nije niti mogao drukčije završiti. Naše djevojke teško su organizirale igru i vidljiva je bila razlika u kvaliteti ekipa.

Za utjehu možemo jedino evidentirati da smo najmlađa ekipa ove lige i da je realno očekivati bolja ostvarenja u ovoj ligi iduće natjecateljske godine. Naredna utakmica igra se u četvrtak u 18,30 sati u Gospiću, kada se igra zaostalo kolo protiv ŽKK Otočca. S obzirom na odnos snaga, premoć je na strani Gospićanki.

L. O.