RK Gospić započeo s pripremama za prvoligašku sezonu 

0

Tzv. Ljetnu pauzu uprava Rukometnog kluba „Gospić“ vrijedno je radila i posložila kockice za sezonu 2020./2021., a za seniorsku ekipu se završila.

Plasmanom u viši rang natjecanja (1.HRL jug) seniori su  skratili odmor na koji su navikli prijašnjih godina te su u pripreme za prvoligašku razinu rukometa krenuli skoro mjesec dana ranije.

Oglas

Trener Mate Pavelić je svoje igrače u gotovo dvomjesečne pripreme poveo u ponedjeljak, 9. kolovoza 2021. godine, na stadionu Balinovac na kojem će ekipa u prvom dijelu priprema pet puta tjedno podizati svoju fizičku pripremljenost, dok će se ulaskom u dvoranu u tjednu trenirati četiri puta.

Vodstvo kluba je uspjelo na okupu zadržati ekipu koja je ostvarila uspjeh ulaska u 1.HRL jug, te ju dodatno pojačati za Šimu Markića i Jakova Žugaja koji zbog virusa COVID-19 svoj debi čekaju još od sredine prošle sezone. Ekipa će u novoj sezoni biti jača i za rekovalescenta Marina Čovića (operacija prednjih križnih ligamenata) što će uvelike pojačati rotaciju na vanjskim pozicijama. 

Seniorska ekipa trenutno broji 25 članova: Ivan Verzon, Matej Suknaić, Luka Maras, Šime Markić, Ivan Jelić, Marin Čović, Petar Milković, Ante Dželalija, Vanja Antić, Nikola Kovačević, Matej Udiljak, Marin Bilić, Ivan Blašković, Leo Seferagić, Ivan Brajković, Ante Sakić, Ivan Matulović, Dario Devčić, Mario Crnković, Matija Kristić, dok će golmani biti Martin Kolačević, Jakov Žugaj, Marko Brkljačić, Ante Stilinović, Ante Stipetić.

S obzirom na trud, znanje i sportski rejting treba  vjerovati u ličke rukometaše.

L.O.