Foto:24sata

Današnjim tekstom u tiskanom izdanju 24sata, gdje je Mladen Rogić priznao fizički napad, kao i to da je izgubio kompas Gospić je još jednom prikazan kao grad-slučaj. Prema tome možemo zaključiti da je Mladen Rogić takvim rabijatnim ponašanjem osramotio Gospić, te cijelu Liku.
Očito je kako i sam navodi isprovociran intervjuom predsjednika kluba utemeljitelja HDZ-a Čačićem koji je dao našem portalu.
U posljednje vrijeme Rogića neracionalno pokušava braniti portal Slobodnalika, što mu samo nanosi štetu ili je to bila i nakana Slobodnelike naštetiti Rogiću koristeći njega za osobni obračun sa Milinovićem.
Podsjetimo, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a Čačić optužio ga je da nije sudjelovao u obrani „svoje kuće“, a o čemu svjedoče brojni branitelji u Gospiću, već da su je branili drugi. Čačič ga je prozvao „ljigavcem“ koji nema dana radnog staža te doveo u pitanje njegov invaliditet navodeći da je stradao u prometnoj nezgodi, a ne na bojišnici, te da je invalid, a može voziti skupocjeni motor, pa je prema Čačiću mogao onda potražiti posao i raditi.
Čačić je također govorio o tome da Rogić poziva USKOK na sve i svakoga, pa je Čačić nakon toga javno pozvao Uskok i Poreznu da ispita podrijetlo imovine g. Rogića. Nadalje Čačić je u intervju spominjao kuće i stanove u elitnom djelu Zagreba, skupocjene aute i motore, te izgradnju kuće u Klancu. Jedino je ostalo nejasno što je Čačić mislio pod rečenicom da je Rogić bio u Klancu u svojoj kući 1991.
Umjesto da odgovori na ova pitanja, Mladen Rogić je pribjegao fizičkom obračunu i vulgarnom deliktu. Po kuloarima se nagađa kako Čačić neće stati na ovome. Vrijeme će ubrzo pokazati da li je Čačić zaboravio vrijeđanja tipa „Kockar je obična gospićka vucibatina i nametnik“. Mladen Rogić koji živi u Zagrebu, bio je prozivan od svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja LSŽ, te podsjetimo da ga je tajnik UHDDR Darko Duić optužio da se lažno predstavlja. Sjetimo se ne tako davno kako je Mladen Rogić napadao mnoge pa tako i Dražena Jurkovića da se izjašnjavao kao Jugoslaven, te još neke objede. Od strane Stožera za obranu digniteta domovinskog rata Gospić optužen je da blati branitelje.
Zaključno, gospodin Rogić si dozvoljavada da proziva sve i svakoga , a kada se prozove njega pribjegava fizičkom napadu.

L.O./I.I.