Romantični vikend za zaljubljene

Pitvice

Ako Vam treba mir, odmor i osoba zbog koje vam srce brže zakuca, naš prijedlog je da izaberete  romantični vikend koji će Vam ostati u vječnom sjećanju, na jedinstvenoj destinaciji koja će vas učiniti još sretnijima i zaljubljenijima.

Nastavak ispod oglasa

U dvoje je ljepše, zar ne, posjetite Nacionalni park Plitvička jezera, jedinstvenu oazu mira i ljepote, iznenadite onoga koga volite, te bar na trenutak pobjegnite u svoj kutak ljubavi.   Vikend, romantično putovanje idealan je, u svakom slučaju prihvatljiv način da si darujete  nekoliko nezaboravnih zajedničkih trenutaka daleko od svoje uobičajene svakodnevnice.

Hotel „ Plitvice” na Plitvičkim jezerima u razdoblju od 15.-17. veljače nudi vam nezaboravni romantični vikend za dvoje. Za sve zaljubljene tu je ljubavni poklon dobrodošlice, dvije noći u dvokrevetnoj sobi na razini polupansiona i bogata večera uz zabavu i ples. U aranžman je uključen i organizirani razgled Nacionalnog parka u pratnji vodiča kao i romantična vožnja brodom ljubavi. Cijena aranžmana sa svim gore navedenim uslugama je 650,00 kuna po osobi.

Sve upite i rezervacije možete dobiti na broj telefona; 053/751 014, 751 015 ili na info@np-plitvicka-jezera.hr

L.O.