-
-

GOSPIĆ – U Kabinetu Župana danas je održana svečanost primopredaje 60 računala za 8 osnovnih i 4 srednje škole kojima je Ličko-senjska županija osnivač. Svečanost je organizirana u okviru nastavka akcije „Računala za ličke škole“ Rotary kluba Zagreba, a ovu vrijednu donaciju osigurala je Hrvatska poštanska banka.

Svečanosti su nazočili zamjenica župana Ivana Tomaš sa suradnicima, predstavnik Rotary kluba Zageb Ratko Žurić, predstavnici Hrvatske poštanske banke: predsjednik Uprave  Tomislav Vuić, direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom   Mato Filipović, direktor Sektora poslovanja s gospodarstvom  Gordan Kuvek, direktori Poslovnica u Zadru i Gospiću  Dragan Pećnik i Ivanka Stilinović te ravnatelji škola.

Budući da je informatičko znanje i pristup internetu danas potrebnije više nego ikad, svaka donacija je hvale vrijedna, a ova donacija će uvelike pridonijeti poboljšanju kvalitete nastave u školama te uvođenju e-dnevnika.

– Zahvaljujemo Rotary klubu Zagreb i Hrvatskog poštanskoj banci, koji prepoznaju značaj obrazovanja i ulaganja u obrazovanje te na ovaj način daju svoj prilog promoviranju znanja, stoji u priopćenju Županije.

LSŽ/L.O.

Vrijedna donacija
Vrijedna donacija
-
-