Naslovnica Sport Rukomet ima sve više pobornika

Rukomet ima sve više pobornika

7

GOSPIĆ- Međunarodni dan sporta bilježio se jučer, ali je kišno vrijeme omelo u naumu sve one koji su ovaj važan dan željeli obilježiti na otvorenom. Zato je Grad Gospić u suradnji s RK „Gospić“ okupio danas na Trgu Stjepana Radića sve one koji su svojim primjerom željeli ukazati na važnost sporta i zdravog načina života. Tajnik RK „Gospić“ Vanja Antić i njegovi prijatelji iz kluba  postavili su na trgu ukupno četiri vratnice.

-Ovdje se okupilo više od stotinu ljubitelja sporta, većinom rukometaša i onih koji će to tek postati. Sudionici ove manifestacije su uzrasta od 6 do 35 godina. Naši treneri  i  igrači pomažu djeci oko najvažnijih detalja ovog sve popularnijeg sporta, a posebno su selektirani i braniči. Lijep je dan, atmosfera je prava sportska i  mladi će talenti danas sigurno postići puno pogodaka, rekao nam je tajnik Antić. Na trgu nije nedostajalo ni publike jer su mnogi roditelji došli bodriti djecu i na taj  način im dati potporu u nastojanjima da sport postane dio njihova načina života.

H.J.

SHARE

7 Komentari

  1. Sve pohvale rukometasima i vodstvu kluba… Digli su rukomet u Gospicu na jedan visi nivo. Gust ih je vikendom gledati kako igraju

  2. Ovo je prekrasno za vidjeti, da toliko generacija Gospićana i Gospićanki okuplja ovaj sport . SUPER, BRAVO. SAMO TAKO NASTAVITE.

  3. BRAVO ZA RUKOMETNI KLUB “GOSPIĆ” , VODSTVO I SVE RUKOMETAŠICE I RUKOMETAŠE. BAŠ SMO PONOSNI NA VAS.

  4. Rukomet u Gospiću podignut na jednu višu razinu čestitke svima skupa, al mislim da bez sveprisutnog zamjenika gradonačelnika gos.Biljana to nebi bilo to , koji uvijek nađe vremena pored svih svojih obaveza saslušati i omogućiti da sve funkcionira , kapa do poda treba gurati domaće dečke , samo naprijed !!

Comments are closed.