Rukometaši pobijedili Selce

0

Počeo je proljetni dio rukometne sezone 2013./2014. Na rasporedu je bilo 12. kolo u kojem su Gospićani ugostili ekipu Selca i lepršavom igrom s mnoštvom izrađenih 100 postotnih prilika uzvratili Selčanima za poraz u prvom dijelu prvenstva.

Od samog početka utakmice naši rukometaši ulaze ozbiljno i rastrčano te veoma lagano stvaraju prilike za gol, no mnoge je već u prvih 10-ak minuta utakmice zaustavio gostujući golman Ivica Antić što je obeshrabrilo naše mladiće te gosti odlaze na +4. Nakon domaće minute odmora i dvije izmjene domaćini povezuju svoje redove te se na odmor odlazi pri rezultatu 15:17.

Oglas

U nastavku se igra istim tempom a protivničku ekipu u egalu drže Aleksandar Antić u napadu (15 golova), a Ivica Antić na golu (14 obrana). Unatoč nastavku promašivanja „zicera“ (ukupno 16) ekipa Gospića se uspijeva odvojiti (34:27) te utakmica završava rezultatom 35:30.

Najefikasniji su u našim redovima bili Marijan Jelić s 8, te Klaudio Bašić i Ivan Jelić s po 5 pogodaka dok je Martin Kolačević na golu skupio 18 obrana.

L.O.