Otočac -U sklopu predizborne kampanje koja se provodi na području Grada Otočca danas je u Otočcu boravila  predsjednica Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Ruža Tomašić koja je sa nositeljem liste za Gradsko vijeće Grada Otočca, predsjednikom GO HDZ Otočac županom Milanom Jurkovićem, kandidatom za Gradonačelnika Grada Otočca, aktualnim gradonačelnik Mariom Barkovićem, kandidatom za zamjenika Gradonačelnika Grada Otočca, aktualnim zamjenikom Hrvojem Ostovićem, kandidatkinjom za zamjenicu Župana Ličko-senjske županije, aktualnom glasnogovornicom županije  Ivanom Tomaš, predsjednikom ŽO HSP AS LSŽ g. Željkom  Nekićem i predsjednik GP HSP AS Otočac  Ivanom Gomerčićem upriličila druženje sa građanima Otočca.

Ruža Tomašić
Ruža Tomašić

 „ još u Vancuveru družila sa se Ličanima tako da su mi oni u ugodnom i dragom sjećanju. Imam jako puno prijatelja u Gospiću, Perušiću, Pazarištu i drago mi je uvijek doći u Liku. Obilazimo Hrvatsku, suradnja je odlična, a građanima Otočca podučujem da izađu na izbore, jer ako ostanu doma, možda na vlast dođu oni koje oni zapravo uopće nisu ni htjeli.  Izlazak na izbore, garancija im je poštenja i rada. A što se tiče poruke protukandidatima mogu reći da je premijer Milanović bio u pravu kad je mene nazvao elementarnom nepogodom. Skupa s našim partnerima pomest ćemo ih sve pred sobom. Mi smo njima doista elementarna nepogoda, za sve ono podobno, a nesposobno“ – kazala je Ruža Tomašić.

 zadovoljstvo mi je što je gospođa Ruža Tomašić danas u Otočcu, mi smo koalicijski partneri, pobjednici idućih lokalnih izbora i to je već sada sigurno. HSP AS je prepoznatljiv po Ruži Tomašić i zahvaljujem što je došla danas da podrži kandidaturu Mario Barkovića za gradonačelnika, Hrvoja Ostovića za zmjenika, Ivanu Tomaš za dožupanicu. Mi smo koalicija na nivou županije i na nivou Grada Otočca, pobjednička koalicija koja prema istraživanjima očekuje 60 posto glasova birača na lokalnim izborima. Uvjeren sam da 19. Svibnja iza 19,00 sati svi građani grada Otočca Barkoviću ponovno mogu čestitati na izboru“- kazao je župan Milan Jurković.

http://www.tportal.hr/vijesti/izbori2013/260550/Jesam-elementarna-nepogoda-i-pomest-cu-SDP.htm

            Dražen Prša