Ružica Perković nova predsjednica udruge žena „Pavenka“

Nastavak ispod oglasa

Brinje- U ponedjeljak je održana izborna skupština Udruge žena „Pavenka“ na kojoj su članice Udruge žena jednoglasno izabrale Ružicu Perković za novu predsjednicu.

Dosadašnja predsjednica Josipa Pavlak osobno je zatražila razrješenje sa mjesta predsjednice Udruge budući da zbog poslovnih i obiteljskih obaveza nije bila u mogućnosti posvetiti se radu u udruzi u onolikoj mjeri koliko je to potrebno da bi „Pavenka“ funkcionirala i napredovala.

Ružicu Perković za novu predsjednicu „Pavenke“ iazabrali su jer je u proteklom razdoblju bila jedna od najaktivnijih članica.Njenu kreativnost na djelu su mogli vidjeti svi oni koji su posjetili štand Udruge „Pavenka“ na ljetos održanoj manifestaciji Eko–etno Gacka u Otočcu te svi posjetitelji  izložbe njenih rukotvorina „Škatula za sve“ koje su bile izložene očima javnosti prošlog tjedna u Brinju povodom Dana Općine Brinje i blagdana Velike Gospe .

Bio je to i povod da Ružicu Perković, kao novu predsjednicu Udruge žena „Pavenka“, primi i načelnik Općine Brinja Zlatko Fumić, kojom prilikom su razgovarali o budućim aktivnostima i planovima koje su pred novom predsjednicom.

Ana Šebalj/D.P.