Od portala Slobodna Lika već smo u ovih 5-6 godina navikli na nedopustivu količinu besmislica. Je li u pitanju obična neinformiranost, sračunato muljanje, zloća ili nešto četvrto -to je teško dokučiti. Sve zajedno(začinjeno uvredama) već je tome portalu dodijelilo neslavnu titulu najvećeg gubitnika pred sudom u Gospiću. Taj isti sud novinar Ž. Popović svako malo obasipa čas uvredama,čas (vidi čuda) i pohvalama. S obzirom na dostupne nam informacije u pripremi je najmanje 5 novih sudskih parnica za koje će vlasnik Slobodne Like uskoro doznati. Ovaj pejorativan niz dodatno kompliciraju najave ovrha i novih odštetnih zahtjeva. Čemu sve to?Analizirajmo „Step by Step“.

Zadnja izmišljotina zapravo je nastavak niza, implikacija koja tobože treba pokazati nekakav raskol, nemar ili jednostavno nepristojnost prema Senju, kada je u pitanju Ličko-senjska županija. Tako portal kojemu se sve manje toga može vjerovati, u jednom od svojih besmislica ističe da „na manifestaciji „ExpoSenj 2015.“ nije nazočio nitko iz Županije“. Provjerili smo ove navode kod Viktora Samardžije, direktora TZ Grada Senja, organizatora manifestacije.

-Na otvaranju „Expo Senj 2015.“ bio je nazočan g. Sanjin Rukavina, zamjenik župana ličko-senjskog. Treba istaknuti da se ova priredba organizira po četvrti puta za redom, a g. Rukavina je svake godine nazočan na priredbi“, rezolutno nam je rekao direktor TZ Grada Senja Viktor Samardžija. Dakle, još jedna izmišljotina Ž. Popovića i njegovog portala. Vraćamo se na pitanje: Zašto?

Popović je od strane Ličko-senjske županije i ostalih jedinica lokalne samouprave već izgubio mnoštvo parnica, a kako smo naveli, neke su u postupku ili tek stižu. Ovrhe također. Kompenzaciju u ovome jadu Popović traži u besmislenim izmišljotinama, a sve je pomalo djetinjasto sročeno na način po kojemu je žrtva ustvari- on! To pokušava nametati i beskrajno naivnim svjedočenjima i svjedocima u sudskim parnicama, na način koji počesto nema nikakve veze sa sadržajem parnica. Ne treba zaboraviti njegove političke tutore, uglavnom luzere koji posredovanjem Slobodne Like nastoje zatomiti barem dio nagorke istine po kojoj su u nemilosti birača. A birači su krivi jer nisu prepoznali njihovu veličinu, domišljatost, „lik i djelo“ i ostale političke komparativne resurse. Odskočna daska ove kompleksne letargije je upravo Slobodna Lika. A kada se i ta daska slomi-što onda slijedi?

V. I.