Iz Policijske uprave ličko-senjske nije bilo nikakvih službenih informacija vezanih uz tragičnu nesreću u kojoj je prije skoro mjesec dana izgorio automobil s vozačem. Danas je na gradskom groblju Svete Marije Magdalene u Gospiću sahranjen poznati automehaničar Jasmin Tupković (1981.). Podsjećamo kako je njegove posmrtne ostatke Policija pronašla 17. prosinca prošle godine na jednom zabačenom makadamskom putu kod sela Trnovac nedaleko od Gospića. Tada je u potpuno izgorjelom automobilu zadarskih registracijskih oznake pronađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe.

Nakon skoro mjesec dana od toga tragičnog događaja i DNK analize utvrđeno je kako je u automobilu izgorio ovaj mladi čovjek. Odmah po dojavi o pronalasku izgorjelog automobila policijski službenici PU ličko-senjske izvršili su krim-istraživanja pri čemu je utvrđeno kako je do zapaljenja došlo nakon što je automobil udario u balvan uz sami put. Prilikom udarca vozač se onesvijestio, a do samozapaljenja vozila je došlo uslijed puknuća cijevi za dovod goriva.

Budući da su obdukcija i DNK vještačenje trajali gotovo mjesec dana krenule su spekulacije tko je nastradali vozač koji je izgorio u Trnovcu. Istoga dana kada je Jasmin nestao njegova obitelj prijavila je nestanak. Iza nesretnog čovjeka ostala je supruga i troje maloljetne djece.

L. O.