Ante Franić poslao je priopćenje koje daje jasnu sliku svoje nemoći i njegovog jednoumlja ili neviđene političke prevrtljivosti. Naime jako je zamjerio predsjedniku HSLS  svoju javnu podršku HDZ-u i dr.Milinoviću, a onda drži prodiku svima i svakome. Sebi treba držati prodiku za svoj staljinistički čin gdje pokušava omalovažiti svog predsjednika gradskog odbora Otočac. HSLS-ovci morate znati ako se drznete dati podršku nekome drugome umjesto Mostu kao Ante Franić, bit ćete proglašeni nepodobnim, kao da je  htio je svojim priopćenjem naglasiti A. Franić.

FRANIĆU  JE LI  VAS   SRAMOTA  ? 

Mnogi govore, pa naravno da je nesretan jednom sa HDZ-om,pa sa SDP-om,pa sa K. Starčevićem(koji mu sada smeta) bio je i sa HSP AS  pa sada sa Mostom. Pa dokle gosp. Franiću pa gdje ćete završiti ima li još stranaka sa kojima niste bili? Baš gledamo na youtube kako razdragano plješćete na skupu HDZ-a. Franić govori o vjerodostojnosti. Pametnom dosta, ali ne Franiću. Je li vam bar malo neugodno?

TKO  JE  FRANIĆ  DA  DRŽI  PREDAVANJE  K.STARČEVIĆU I OSTALIM
                     
Smeta Franiću što javne osobe daju javnu podršku nekom od kandidata. Pa gospodine Franić to je opće poznato u visoko demokratskim državama kakva je Hrvatska. Pa gdje vi živite? Pogledajte kampanje po Europi pa će te vidjeti svu vašu nesposobnost, jal, jednoumlje, zloću i neznanje. Zahuktava se kampanja u Americi. Pogledajte koliko tamo poznatih ljudi daje podršku jednom ili drugom kandidatu.  Nečuveno je da vi prozivate ljude koji imaju profesionalni i osobni legitimitet javne osobe sa ugledom, a mnogima odnosno nikome od njih niste niti do koljena. E to je sramota. Karlo Starčević je dao podršku gosp. Račiću i još neki,Milinoviću također stižu podrške, a tko ste vi da podcjenjujete te ljude koji su javno iskazali određene podrške. Očito je vama bilo najbolje u „Jugi“ pa plačite svojim priopćenjima za njom.

L.O.