U Ličko-senjskoj županiji je većina gradova i Općina (ali naravno ne svi) pripremila bogate sadržaje za Advent i Božićne blagdane. Iz Grada Senja su se oglasili kako su za najljepši dio godine Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja pripremili prigodan adventski program.

Program započinje 27. studenoga 2021. u 18 sati paljenjem božićnih lampica i prve adventske svijeće na Pavlinskom trgu te druženjem uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°. Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se „Duo Domižana“.

Kroz adventsko vrijeme očekuje nas još božićni sajam Osnovne škole S.S. Kranjčevića, božićna priredba Dječjeg vrtića „Travica“, predstava za djecu, adventsko natjecanje u kuhanju tripica, blagdanska mađioničarska predstava, dolazak Moto Mrazova koji će darivati djecu te spravljanje velikog rižota od liganja na Badnjak.

U vrijeme svih  adventskih vikenda najmlađi će moći uživati u animiranim božićnim filmovima u senjskom kinu, a oni malo stariji moći će se svake subote od 18  sati podružiti uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°.

Sve ovo događat će se uz pridržavaju trenutno važećih epidemioloških mjera.

L. O.